Evo v drugem poskusu uspel do konca pogledati ta tretji del. Ljubezenska zgodba pač, strejt ali gej nima zdaj veze. Edino kar me je zmotilo, da mi ni jasno čemu ta zgodba in to praktično čez celotno epizodo na koncu pa še oba samomor naredita in konec zgodbe. WTF!? Kaj to so v eni epizodi izpolnili neko kvoto pederajsanja za vso sezono, zdaj pa nazaj k poteku zgodbe?Mene ni čisto nič zmotila zgodba o Billu in Franku. Prov dobr del je bil. Je pa kr konkretno drugače kot v špilu, tko da je blo fajn vidt drugačn spin na zgodbo. To da je pa 10sek vložek k sta v pojstli pa tut get over it. Smo pa tut že v 90's gledal straight sex scenes pa ni nben jamru. Zdej je pa kr vsak sex cene (naj bo straight ali gay) nepotreben za zgodbo jadajada Če je pa gey sex scene pol pa splooooh nima nikol veze z zgodbo. Kukr je woke scena tečna ste tut eni ratal mal too touchy na to temo.
No saj to se jaz sprašujem. Kaj je ta obrobna zgodba povedala, kaj je razjasnila, karkoli pač... Jaz nisem v tem videl nobenega smisla. Ali pač enostavno nisem dojel?Men je bil tudi zanimiv, pač ena obrobna zgodba, da veš zakaj se je šlo. Bi pa lahko “tiste” scene bolj diskretno naredili, malo nakazali da veš zakaj se gre.
Point je v tem, da del pokaže, da lahko tudi v tako sfiženem svetu ljubimo in skrbimo drug za drugega. Da ne gre samo za golo preživetje, ampak tudi občutenje ljubezni, najsi bode hetero ali homo.No saj to se jaz sprašujem. Kaj je ta obrobna zgodba povedala, kaj je razjasnila, karkoli pač... Jaz nisem v tem videl nobenega smisla. Ali pač enostavno nisem dojel?
Zgolj, da razčistimo, to da sta tipa homoseksualca me dejansko ne moti, tud način kako so to pokazali me dejansko ne moti... samo ni mi jasno kaj ima njuna zgodba veze z vsem skupaj? Tudi, če ne bi bila geya ali pa bi šlo za moškega in žensko, mi še vedno ni jasno kaj ima to z zgodbo.
Ojej, po dveh precej dolgočasnih epizodah je pasala ena umirjena zgodba? Saj ni čudno, da so že vse serije tako dolgočasno zdrizaste in ne gledljive, če gledalci ne morete prenesti kakšne bolj brutalne in srhljive akcije. Mimogrede, sem že omenil, da sem do zdaj ob vseh treh epizodah od dolgčasa zaspal? Ja, prav paše ta umirjenost zoper nespečnosti.Meni je bil del odličen, prav pasala je ena umirjena epizoda, ker sedaj naprej je zelo pestro.
Ne vem za kaj še vztrajaš, sej se dobi kaj emocionalno lažjega, pa instant akcijskegaOjej, po dveh precej dolgočasnih epizodah je pasala ena umirjena zgodba? Saj ni čudno, da so že vse serije tako dolgočasno zdrizaste in ne gledljive, če gledalci ne morete prenesti kakšne bolj brutalne in srhljive akcije. Mimogrede, sem že omenil, da sem do zdaj ob vseh treh epizodah od dolgčasa zaspal? Ja, prav paše ta umirjenost zoper nespečnosti.
Meni je zelo emocionalno zahtevna, ker se poistovetim z liki in njihovim trpljenjem in zato mi je bil 3. del odličen, ker ni bilo samo tpljenja, ampak tudi radost.Saj pravim, da je dobro zdravilo za nespečnost. Evo, ura je zdaj 04:43h in še kar ne spim, počasi bo čas, da si zavrtim novo epizodo
Pa še vprašanje na hitro, tebi se zdi tale serija emocionalno zahtevna? Drugače nisem ljubitelj instant akcije, ravno nasprotno. Rad imam recimo srhljive kompleksne misteriozne nenavadne zgodbe. Tale serija je pač navadna akcija, ki želi biti kompleksna z nekimi filerji, ki nimajo veze z ničemer, saj to sem že par postov nazaj napisal. Večina serij je takšnih. Poslužujejo se poceni trikov na katere padajo nezahtevni gledalci.
Težko ti govorim, ker zadnjih deset let in več nisem naletel na serijo, ki bi jo spremljal več, kot nekaj epizod, morda maks eno sezono, kar je že ful uspeh. V glavnem vse popolnoma enako sranje in iste fore. Edina serija, ki jo še kar spremljam je The Walking Dead. Čeprav tudi ta ni noben presežek ampak, da čas mine je za silo. Pa tole kar se omenja, da serija, The last of Us, želi prikazati čas po apokalipsi, ko "zombiji" niso več glavna tema ampak zgodbe ljudi, mržnje, sekte, skupine, maščevanja, nerazumske poteze, ljubezen, upanje in podobne fore.... vse to sem že videl v TWD.Napiši katera serija je zate top, da vemo o kakšni kompleksnosti govoriš.