Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.354
9.595
113
EU
tale rarbg... najprej kliknil na neko zgleda da fejk stran rarbg.to ... ... zdaj z Windows Security -> Full scan gledam če je kaj škode...
potem našel https_www2_rarbggo_to , ki je najbrž prava, a pravijo da "Downloading torrents is getting riskier every day. Use a VPN to make yourself hidden while downloading torrents. By using a VPN , your ISP and Government Agencies will not be able to spy on you, neither would they be able to track your online activity!"
Je kaj na tem? Si zrihtam ta VPN, ali je vseeno če ga ni?
Ni treba VPN - jev, posebej ne njihovih. Gre tudi brez tega, samo moraš iti na drugo povezavo do rarbg-ja.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
tale rarbg... najprej kliknil na neko zgleda da fejk stran rarbg.to ... ... zdaj z Windows Security -> Full scan gledam če je kaj škode...
potem našel https_www2_rarbggo_to , ki je najbrž prava, a pravijo da "Downloading torrents is getting riskier every day. Use a VPN to make yourself hidden while downloading torrents. By using a VPN , your ISP and Government Agencies will not be able to spy on you, neither would they be able to track your online activity!"
Je kaj na tem? Si zrihtam ta VPN, ali je vseeno če ga ni?
Uporabi ta link. Za VPN se pa ne sekiraj. Pri nas te zaradi tega ne bo obiskala policija.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.602
1.080
113
Endeavour
George Gently

ni pa za vsakega to, meni osebno top...
Endeavour mi ne paše čist, ampak Gently je pa top. Vera je tudi kul, čeprav mi je Gently boljši. V podobnem stilu je tudi že malo starejša serija filmov o Adamu Dalglieshu, narejena po knjigah PD James, priporočam.

Nekako podoben "vajb" mi ima fenomenalna ampak (čustveno) brutalna mini-serija "Mare of Easttown". Tudi priporočam.

Ko človek pol ne prenese več teh krutih realističnih zgodb, pridejo na vrsto Midsommer Murders. Te pa vedno z veseljem pogledam. :)

javr

Guru
6. dec 2011
1.903
1.152
113
Uporabi ta link. Za VPN se pa ne sekiraj. Pri nas te zaradi tega ne bo obiskala policija.
saj to je tista fejk stran ki sem jo prvo kliknil - kamorkoli na ekranu zapeljem z miško, se spodaj izpiše bravetense_com (pika namesto _ ) in če kliknem na to, je samo bel ekran in nikjer ničesar. Potem pa 8 ur Microsoft Defenderja na full scan da vidim če se mi je presnelo kakšno sranje.
Mislim, da so linki na prave strani na tem naslovu, a če potem želim "nekaj" presneti, pa takoj vodi na VPN.
Bo res najbolje čakati na ponedeljke, ali pa da se zadeva pojavi na Skyshowtime. Koliko časa pa traja da se neka nadaljevanka pojavi na Skyshowtime?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
saj to je tista fejk stran ki sem jo prvo kliknil - kamorkoli na ekranu zapeljem z miško, se spodaj izpiše bravetense_com (pika namesto _ ) in če kliknem na to, je samo bel ekran in nikjer ničesar. Potem pa 8 ur Microsoft Defenderja na full scan da vidim če se mi je presnelo kakšno sranje.
Mislim, da so linki na prave strani na tem naslovu, a če potem želim "nekaj" presneti, pa takoj vodi na VPN.
Bo res najbolje čakati na ponedeljke, ali pa da se zadeva pojavi na Skyshowtime. Koliko časa pa traja da se neka nadaljevanka pojavi na Skyshowtime?
Link, ki sem ti ga dal, te pripelje naravnost do torrentov. Če se ti kaže kaka reklama, si pa res namontiraj kak Adblock plus ali pa uBlock origin. Jaz ne vidim nobene reklame, sem pa snel s te strani že nebroj torrentov.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.785
113
pozor spojlerji

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Tisti ki imate Skyshowtime, a Mayor of Kingstown je že gori v celoti 2. sezona, preveden? Sicer je ta Skyshowtime za kaj?

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.058
4.269
113
Zakaj zahudiča ne uporabljate, kodi, recimo addon the crew in real-debrid.. Gledaš vse for free. No ja real-debrid je 16 eur za 6 mesecev. Ne rabte torrente, netflixe in ne vem česa še ne..