Ni treba VPN - jev, posebej ne njihovih. Gre tudi brez tega, samo moraš iti na drugo povezavo do rarbg-ja.tale rarbg... najprej kliknil na neko zgleda da fejk stran rarbg.to ... ... zdaj z Windows Security -> Full scan gledam če je kaj škode...
potem našel https_www2_rarbggo_to , ki je najbrž prava, a pravijo da "Downloading torrents is getting riskier every day. Use a VPN to make yourself hidden while downloading torrents. By using a VPN , your ISP and Government Agencies will not be able to spy on you, neither would they be able to track your online activity!"
Je kaj na tem? Si zrihtam ta VPN, ali je vseeno če ga ni?
Uporabi ta link. Za VPN se pa ne sekiraj. Pri nas te zaradi tega ne bo obiskala policija.tale rarbg... najprej kliknil na neko zgleda da fejk stran rarbg.to ... ... zdaj z Windows Security -> Full scan gledam če je kaj škode...
potem našel https_www2_rarbggo_to , ki je najbrž prava, a pravijo da "Downloading torrents is getting riskier every day. Use a VPN to make yourself hidden while downloading torrents. By using a VPN , your ISP and Government Agencies will not be able to spy on you, neither would they be able to track your online activity!"
Je kaj na tem? Si zrihtam ta VPN, ali je vseeno če ga ni?
Endeavour mi ne paše čist, ampak Gently je pa top. Vera je tudi kul, čeprav mi je Gently boljši. V podobnem stilu je tudi že malo starejša serija filmov o Adamu Dalglieshu, narejena po knjigah PD James, priporočam.Endeavour
George Gently
ni pa za vsakega to, meni osebno top...
saj to je tista fejk stran ki sem jo prvo kliknil - kamorkoli na ekranu zapeljem z miško, se spodaj izpiše bravetense_com (pika namesto _ ) in če kliknem na to, je samo bel ekran in nikjer ničesar. Potem pa 8 ur Microsoft Defenderja na full scan da vidim če se mi je presnelo kakšno sranje.Uporabi ta link. Za VPN se pa ne sekiraj. Pri nas te zaradi tega ne bo obiskala policija.
Link, ki sem ti ga dal, te pripelje naravnost do torrentov. Če se ti kaže kaka reklama, si pa res namontiraj kak Adblock plus ali pa uBlock origin. Jaz ne vidim nobene reklame, sem pa snel s te strani že nebroj torrentov.saj to je tista fejk stran ki sem jo prvo kliknil - kamorkoli na ekranu zapeljem z miško, se spodaj izpiše bravetense_com (pika namesto _ ) in če kliknem na to, je samo bel ekran in nikjer ničesar. Potem pa 8 ur Microsoft Defenderja na full scan da vidim če se mi je presnelo kakšno sranje.
Mislim, da so linki na prave strani na tem naslovu, a če potem želim "nekaj" presneti, pa takoj vodi na VPN.
Bo res najbolje čakati na ponedeljke, ali pa da se zadeva pojavi na Skyshowtime. Koliko časa pa traja da se neka nadaljevanka pojavi na Skyshowtime?
Sam škoda, k ni več novih sezonKo človek pol ne prenese več teh krutih realističnih zgodb, pridejo na vrsto Midsommer Murders. Te pa vedno z veseljem pogledam.
So se že vsi pobili med sabo, seveda na bizarne in zahrbtne načine.Sam škoda, k ni več novih sezon