fartis, snel že pred meseci, včeraj sem končno našel čas in začel.. je pa verjetno na voyotu, ker je reklama na zacetku
Dobra, hvala.
Začel včeraj, prvi trije deli odbiti...
Na Voyu je en drek, capajo od zadaj. Isto zaostajajo z zadnjo sezono Ubice mog oca....
Se pridružujem mnenju, dober del.Men je biu tudi top del. Za nekoga ki ni igral igrce, kr sick. Je pa en drug stereotip notr tk da ta serija bo vse vključila
Sky Showtime. S slovenskimi podnapisi.kje najdem celo sezono novega Dexterja, plačljivo ali zastonj
ne s tess z ellie ja, oni so se v klet poskrili, ker je joel podivjal pa ellie tudiSe pridružujem mnenju, dober del.
Sicer malo za lase privlečeno, ko je Joel, z eno nogo že v grobu, obvladal gručo zahojencev in konec, ko s Tess odideta, počasi, ko da ni nikogar več nikjer... A se to šteje kot spoiler? Če gledaš z vidika igre je tako prav, level accomplished.
Ups Ellie bo ja...ne s tess z ellie ja, oni so se v klet poskrili, ker je joel podivjal pa ellie tudi
sem se prijavil, pa ni " new blood", ampak prvotna serijaSky Showtime. S slovenskimi podnapisi.
Pol pa potegni iz rarbg.sem se prijavil, pa ni " new blood", ampak prvotna serija
Joj pardon. Spregledal, da iščeš novo.sem se prijavil, pa ni " new blood", ampak prvotna serija
ima to slovenske podnapise?Pol pa potegni iz rarbg.
Ne, so pa na podnapisi.netima to slovenske podnapise?