Tretji del je 80% časa gay tematika. Dolgočano, neokusno in nepotrebno.Kje to, v tretjem delu?
V prvem in drugem nisem nič zasledil
Tretji del je 80% časa gay tematika. Dolgočano, neokusno in nepotrebno.Kje to, v tretjem delu?
V prvem in drugem nisem nič zasledil
A je vsaj lesbo tema? Da vem kaj me čaka…Tretji del je 80% časa gay tematika. Dolgočano, neokusno in nepotrebno.
Ne...A je vsaj lesbo tema? Da vem kaj me čaka…
A je vsaj lesbo tema? Da vem kaj me čaka…
Mah, prvo epizodo do konca uspel pogledati šele v tretjem poizkusu, ne da bi zaspal. Druga epizoda, za silo ampak mi jo je uspelo pogledati, sicer tik pred koncem zaspal. Tretja epizoda, videl sem še, ko sta golobčka nekaj kregala , potem zaspal. Mislim, da sem zaključil s spremljanjem serije. Jo bom pa uporabljal za zdravilo proti nespečnosti, dokler bo delovala. Kaj takega se mi še nikoli v življenju ni dogajalo, da bi kar zaspal med gledanjem serije ali filma.zdaj so v odprti coni, kjer so "zombiji", para skupine in podobno . prvi del je bil samo nastavek.
potrjujem,. kle nastopajo pravi deci1883 odlična serija, brez kakih novodobnih vložkov. Dogajanje napeto od začetka do konca.
Daj še to uzakoni za nudistične plaže, prosim lepo...če bi bile lepi. potem ne, če so grde , debele , možače/lezbače, potem pač ni okusno
Dolgočasno v 3PM. Vleče se kot pasja jajca1883 odlična serija, brez kakih novodobnih vložkov. Dogajanje napeto od začetka do konca.
Men se je tudi zdelo nekako nepotrebno. Oziroma tista scena od klavirja naprej sem rajše kar preskočil vse skupaj. Prvi del mi je bil super, drugi še tudi ok, ta tretji pa že malo razvlečen...filler je, so mal zasukali zgodbo, raztegnili, mal ozadje naredili, kakšne so lahko tragedije in podobno. Men bilo okej - zgodba, nepotrebno pa kuševanje in postelja, povsem. ..
drugače pa v originalu je frank bil okužen, z billom se skregata, tip naredi samomor, v poslovilnem pismu pa bill napiše da ga je sovražil. Bill živi in ima dalje še kup težav.
Me pa res zanima, kaj imaš ti za napeto. Morda pa imaš TV v slow motionu.Dolgočasno v 3PM. Vleče se kot pasja jajca
Ta forum je tud dolgcajt, pa še zmer včasih mal poferbcam če je kej bolšDolgočasno v 3PM. Vleče se kot pasja jajca