Sistem kamer za hišo

22. jul 2007
13.536
1.732
113
124
Še to povejte, koliko mora biti minimalna net hitrost, da lahko potem sistem spodobno deluje s par kamerami na 4K resoluciji?

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.947
3.587
113
Če nameravaš obenem gledati več kamer preko interneta, potem lahko za vsako kamero računaš tam nekje 8 Mbps. Seveda pa lahko tudi zmanjšaš kvaliteto ogleda in bitno hitrost.

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.247
515
113
Še to povejte, koliko mora biti minimalna net hitrost, da lahko potem sistem spodobno deluje s par kamerami na 4K resoluciji?
na kameri lahko nastavljaš kvaliteto.
jaz imam, da mi snema s full resolucijo. ko pa odprem app in za hitri pregled, pa mi predvaja v neki minimalni resoluciji. Tako ne rabiš neke hitrosti niti veliko podatkov. lahko pa spremeniš resolucijo in gledaš ali dwonloadaš v polni kvaliteti.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.332
15
38
Resno bi odsvetoval...sem imel kamere z 1 mpix pred veliko leti, foscam, dahua, hikvision pa še ene tri firme....nobena se že pri UI ne more kosat z Reolink kamerami, da sploh ne omenjam kvalitete slike. Ima modele za vsako potrebo, preveri. Ali pa kupi refurbished, obnovljena z garancijo, pač ideja.
A 4 mpix ni dovolj za kamero, s katero nic ne snemas, ampak jo imas le namesto "kukerla" in ti pac laufa 365 dni, 24 ur app na tablici, katera je na steni pri vhodu? in da lahko preko app na telefonu preveris kdo ti zvoni, ko si npr. v zgornjem nadstropju ali pa na terasi? Ce sem lahko sedaj prezivel 12 let s to Foscamovo, ne vem, zakaj bi moral sedaj kupovati 8k kamero? Pa se app od foscama mi je ok (res pa je, da drugega se nisem sprobal).

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.247
515
113
A 4 mpix ni dovolj za kamero, s katero nic ne snemas, ampak jo imas le namesto "kukerla" in ti pac laufa 365 dni, 24 ur app na tablici, katera je na steni pri vhodu? in da lahko preko app na telefonu preveris kdo ti zvoni, ko si npr. v zgornjem nadstropju ali pa na terasi? Ce sem lahko sedaj prezivel 12 let s to Foscamovo, ne vem, zakaj bi moral sedaj kupovati 8k kamero? Pa se app od foscama mi je ok (res pa je, da drugega se nisem sprobal).
sorry, to sem spregledal. Za to je potem dovolj ja.

• Všeč mi je
Reactions: DMX