Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Se čutiš na kakršenkoli način soodgovornega?
Ne, ker nisem volil to rdečo bando!
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Vidim da si.me prehitel, potrjujem tvoje pisanje.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Svet staršev nima moči niti podlage da odreže ravnatelja niti da ga potrdi. Svet staršev sprejme sklep da se o razrešitvi ravnatelja razpravlja na svetu zavoda. Kjer ima svet staršev 3 predstavnike, ustanovitelj 3 in učiteljski zbor 5. Nobeden posamezno ne more razrešiti ravnatelja, je potreben konsenz.
Tako da ne na pamet kaj lahko in kaj ne. Lahko pa svet staršev zahteva kakšne odgovore in mnenja katere starši ne morejo dobiti recimo od razrednika.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ne, ker nisem volil to rdečo bando!
Moj?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne vem kaj je smešno, tvoj gaber in lds sta uničila vse kar je bilo dobrega v Sloveniji, ostali ( levo - desni ) so samo pomagali.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
otroke v prvi vrsti vzgajajo starši. če otrok nič drugega ne posluša doma kot teorije, kako je za vsak zajeb kriv nekdo drug. inkasant mi je pildek pisal, rdeči so vse krivi, un me je nategnil, bogi jaz. jaz sem nekoga, bedak, prav mu je. pa saj to vsi delajo, zakaj ne bi tudi jaz. najprej naj nekoga drugega zafrkavajo, šele potem naj mene (zakaj že?). to so osnove od tu naprej gre potem vse. pa je lahko v šoli 2x dlje kot doma, najpomembnješa in ultimativna avtoriteta so starši. kar prođe tam, bo tudi drugje. in ko gre ta starš v vrtec/šolo zbijat še tisto drugo avtoriteto, ki je tam ko starša ni (vendar hierarhično nižje), kaj dobiš? gremo krivit gabra pa avtiste, na podalgo slabe družbe seveda. pri nas je bil ta izgovor, preden smo ga razširili še abstraktneje.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Se strinjam v tej meri, da je učiteljem odvzeta avtoriteta. Pa čeprav to najbolj spet delajo starši ne sistem, sistem jih pa ne zaščiti. To pa se strinjam.