No, da napišem, kako sem rešil. Prečekiral v avto navodilih, tudi piše 110 Nm. Saj ne, da bi bila panika, ampak.... še kar mi ne gre iz glave, ko sem kupil Picassa, pa komplet platišč z zimskimi gumami zraven. Ko je bil čas za menjavo, hočem premontirati...poskusim odviti z original ključem iz avto orodja. Skrivim ključ... poiščem enega od prejšnjega avta -isto uničim. Se zapeljem k sosedu, ki ima kompresor in pištolo za menjavo. Poskusi, ne gre... nabije do konca silo, ne gre... Zapeljem k vulkanizerju in mu , cepec nerazsoden, povem celo štorijo..ni hotel... je rekel, da če jaz nisem mogel, bo tudi on uničil svojo pištolo... ga malo pogledam, če je resen... se zahvalim in grem k drugemu. Temu nisem nič govoril, le rekel za previjačenje. Se je pa videlo, da tudi njemu ni šlo tako zlahka odtegniti... je moral vzeti metrsko cev in natakniti na oni Uniorjev križni ključ. Sem rekel, da zdaj prvič menjam odkar sem kupil ta avto. V glavnem, sem potem vedno sam menjal, Kako so prejšnjemu lastniku privili gor, ne vem. Na moment ključ, gotovo ne. Ali pa s pištolo na polno zategnili, pa potem z moment ključem poskusili, ''če je dovolj''....