Sem.Dejanja, ne besede. A si mu ze nesel 200?
Na kerem šihtu te imaš 690€ plače?Tukaj tvoj prijatelj. Zaradi ega ti nisem priznal na zivim v najemniskem stanovanju in, da avto ni moj.Sram me je. Trudil sem se ampak mi je sp splaval po vodi. Trenutni sem zmozen vracati po 200e ker mi od place ostane potem se 490e za zivet.
Te plača najemnino, te vrne 200, te mu ostane 490...Na kerem šihtu te imaš 690€ plače?
Če človeku sp splava po vodi, ima za vratom verjetno cel kup upnikov.Na kerem šihtu te imaš 690€ plače?
Meni ne... če si imel mene v mislih !Sem.
Sem bil pri notarju in odvetniku, naredili bom izvršljivo notarsko listino potem pa če ne bo denarja lahko vložim izvršbo. Špekuliram, da bo prej ali slej dobil nek priliv na konto.Haha pa kakšnega odvetnika, da mu nabije še več stroškov kot bi moral nazaj dobit. Iztožit itak ne bo mogel nič. Odvetniki pa komaj čakajo na take primere. Sploh pa bi celo agonijo podaljšal še za x let.
Po mojem si nimaš kaj delat dodatnih stroškov ali z odvetnikom ali z notarjem, ker tudi če pride do izvršbe, kaj bi dobil??
Preprosto bit siten nonstop, mu težit, pa vedet da bo treba tud kakšen del denarja požret in čimprej pozabit na vse skup.
Jaz potrebujem eno pošteno. Obstaja tudi taka?Skoda zivcev, ce je dolzan samo se jurja in pol ga das na ignore in mirna bosna. Sola za drugic. Imas danes izposojevalnic kolikor hoces