Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Na kaksen strasen popust pri Mazdi ne racunat
To sem ugotovil ze pri prvem obisku salona!
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Na kaksen strasen popust pri Mazdi ne racunat
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Mazda ima tudi probleme s klimo, Passat pa ne.
Da ne bo izpadlo, da hvalim Mazdo - da je oh in sploh - ampak še enkrat - jaz do danes nisem imel nobenih drugih "izrednih" stvari kot že omenjene diske (pa popravek - na 60k so šli), ki so (vsaj po mojih izkušnjah z drugimi avti) šli pač malo prej.
Mogoče sem imel pa le srečo, da sem naletel na avto, kjer je vse 100% na svojem mestu.
@Lupo123 - če se boš odločil za nakup (in NE - ne predlagam in svetujem, da kupiš Mazdo - to se naj odloči vsak sam) me prav zanima končna cena (če jo boš seveda zaupal) - sam imam sicer še kakšno leto - leto pa pol, da mi "sledi" menjava - sam si moram že sedaj teren pripraviti
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
mislim da bi še prvošolček iz prvega posta znal razbrat da ga ostalo ne zanima
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Meni se zdi enkraten dosežek, da so od začetka naredili iz nule sistem, ki je dejansko deloval in to dobro.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Avto nima vsega
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
zakaj majo mazde tko postavljene ročne
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Imam Mazdo 6, dizel, 140KM, letnik 2008 (junij). Do danes naklepanih 66kkm. Servisi med 200 - 300€, pri 60.000
Kar je dejansko precej žalostno glede na stopnjo industrializacije in robotizacije proizvodnje. Mnjah, se ne strinjam s tem.Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
, lahko kupiš 2 Passata ali 2 Mazdi pa bo pri eni nonstop nekaj crkovalo pri drugi pa laufa BP, moraš imeti tudi nekaj sreče
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Definitivno mazda, cistokrvni japonec, kar se takoj obcuti na kvaliteti in hvaleznosti.
Tankaj in vozi.
Mazda 6 čistokrvni japonec