Saj je že to dosti. 7 let star avto pa kasko
Kar se lastništva tiče: za mene je pa prednost. grem prav s poti, da imam uradno čimmanj ali je pa čimmanj vredno. Vnaprej nikoli ne ves, kaj bi ti bolj koristilo, zaenkrat pa se je meni "čimmanj imeti" bolj obrestovalo.
Joj vedel si se na gume. Rajši povej zakaj je leasing za Jurja dražji kot kreda
Za reality check imama jaz soseda, ki ima ravno ta avto, ki ga priporočam (tourana).Kamorkoli samo na kason ne. RS-ka je registrirana za 5 ljudi, tukaj naj bi bil pa problem peljat 3 ljudi plus nekaj krame. Dajte en reality check narest. Si moreš mislit da nekdo uporablja vse sedeže v avtu? To pomeni da se družine s petimi otroki s sedemsežnimi sharani in zafirami normalno prevažajo okrog.
Za reality check imama jaz soseda, ki ima ravno ta avto, ki ga priporočam (tourana).
Brez da seboj vlači še psa (žena, 2 otroka, kolesa).
če vprašate svoje fotre (alpa pobrskate po lastnih spominih) - včasih se je na morje hodilo s katrco/stoenko.. golf je bil že luxus
zdej nam je pa grand scenic (pre)majhen
Res je. Pozimi so bile smučke kar čez kufer po sredi notri čez prestavno ročico do armature spredi. Pa to so bili cajti ko so bile 10cm daljše od smučarja, ne krajše. Panacarji zadaj pod nogam otrok. Golaž pod nogam mame. Torbe zadaj pod smučke, pa na levo desno kolikor je bilo pač segalo. Otroci so pa nazadnje notri zlezli pa se zvili kakor je bilo pač treba da so se vrata zaprla. Pa se pol se je nekaj v naročju držalo. Poleti smučke zamenjaj z blazinami za na plažo... Danes pač tako ne gre več... Je pa res, da edini ki je normalno sedel je bil voznik in posledično se danes govori, kaj se povsem normalno da...če vprašate svoje fotre (alpa pobrskate po lastnih spominih) - včasih se je na morje hodilo s katrco/stoenko.. golf je bil že luxus
zdej nam je pa grand scenic (pre)majhen
Z bratom sva šla s fičakom, pa sva še od njegovega sodelavca sva peljala dva otroka, ker jih je imel več (mislim, da 4 ali 5) , midva pa več kot dovolj prostora v avtu .če vprašate svoje fotre (alpa pobrskate po lastnih spominih) - včasih se je na morje hodilo s katrco/stoenko.. golf je bil že luxus
Zakaj je slabo imeti kasko pri 7 letih? Moj je bil star 8 pa sem imel se vedno polni kasko.
1.6TDI...da je to razlog za prodajo pa ne upaš napisatKolega prodaja Tourana 1.6 TDI, mislim da 2011 letnik, pa nima velik kilometrov, če koga zanima.
Pameten do konca...1.6TDI...da je to razlog za prodajo pa ne upaš napisat
Xsara Picasso, Berlingo ipd., taveliki enoprostorci ranga Sharan, Alhambra, Galaxy (sploh tastari, ki so višji). Povsod preverjeno spraviš not dva full suspension MTB brez snemanja sprednjega kolesa, če so zadnji zici podrti oz. odstranjeni.kolesi noter, ne daš, nikjer
samo v kombija / pickup
Nov vprašanje.. Gledam financiranje za avto. Imam dovolj da grem s kesom za polog, recimo 7k.
Financiranje gledam na porsche interavto za naprimer ta avto :https://www.porscheinterauto.net/Vo...Line_Edition/rabljena-vozila/oglas108118.html
In dobiš cena avta na roko je 23800. Na. Financiranje 7 let pa preplacas avto za 4 jurje?! To je standard za lizing al je kje drugje bolj ugodno?