Kako se že ve kdaj je bila stvar prenešena in dokončana? Da vem kdaj naj vložim novo sim kartico v aparat.
Trenutno sta Telemach d.o.o. in Telemach Mobil d.o.o. dve pravni osebi. Ko bo čez nekaj mesecev samo Telemach d.o.o. in če imaš že naročnino za fiksne 50€/mesec ti po mojem takrat ne bo treba poroka.Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
No saj zaenkrat izgleda da je stvar šla čez. Ampak vse skupaj je butasto. Komplicirajo mi za 12 evrov naročnine (pa še 10 s simko za fotra). Medtem pa ni bilo komplikacij ko sem nase prenesel plačevanje neta in tvja kjer plačujem po 50 na mesec. In ja, OK, če je to jemanje telefonov na aneks tak sranje se pač naredi da rabiš SAMO za to nekega poroka. Sej nimam nobenega namena ob sklenitvi vzet še telefona, sam to bodo mesečno naročnino. Vse skupaj se da veliko bolj pametno uredit.
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Pojdi na Izimobil ali pa Šparmobil.
Tam te nihče nič ne vpraša kje si zaposlen, pa še storitve imajo pol cenejše.
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Kje ti nočejo zrihtat? Za blokado komercialnih SMS/MMS sporočil, klic iz dotične številke za katero se blokira na 080 22 88 (pa se naredi blokada, ÐABE sam zate)... za blokado 090 klicev pa *121*4*4#.....
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Saj vem, da ''don't feed the troll'', ampak lahko to potrdiš s čem?
Mimogrede - koliko časa je še da odideš od Telemacha? Da naredimo takrat en party, ko boš končno nehal spamat sem.
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Saj vem, da ''don't feed the troll'', ampak lahko to potrdiš s čem?
Mimogrede - koliko časa je še da odideš od Telemacha? Da naredimo takrat en party, ko boš končno nehal spamat sem.
Pojdi na spletno stran in naredi prenos svoje številke, šlo bo brez vsakega teženja po zaposlitvi.
Še slabih deset mesecev imam vezave.
Ampak to ni pogoj, da me tu potem ne bo več-morda bom še več in se naslajal nad problemi tistih, ki bodo ostali
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Dokler je bil še Tušmobil je to pošiljanje kod delalo brezhibno, zdaj gre pa iz dneva v dan vse na slabše.
Citat:
A lahko prosim odgovoriš na tisto, kar sem dal poudarjeno, ne pa da odgovarjaš na vse ostalo