Ne. Mislim pa, da bo fiksni znesek na polnilnico (par 100 €).Morda veš vsaj kakšni bodo okvirni pogoji in zneski subvencij?
Ne. Mislim pa, da bo fiksni znesek na polnilnico (par 100 €).Morda veš vsaj kakšni bodo okvirni pogoji in zneski subvencij?
A ste vsi Avtoekeltričarji čist osiroteli, da se grebete za par 100€ subvencije....Ne. Mislim pa, da bo fiksni znesek na polnilnico (par 100 €).
Ne. Mislim pa, da bo fiksni znesek na polnilnico (par 100 €).
No za kak pir bi pa lohk dala ne.A bo tudi za nazaj? Kot je bilo za avte, ko so zadnje dni avgusta ven dali, pa si lahko od junija lai julija uveljavljal.
Sem jo že kupila. Celo. Za lasten denar. Ampak bom z največjim veseljem vzela, da naj se določeni na zobe mečejo, kaj morajo vse plačevati. Zapravila bom smotrno
Za pravo ekologijo bi tudi jaz dajal brez da hodim naširoko....Za pravi sport jaz dam. Vsako leto. Drugace pa, ce se država odloči, da bo z vsem kar ima, subvencionirala to ali ono, bom placala. Kot vsi ostali. Pri tem pa kot vedno preverila, ce se mi ne splaca biti tudi na prejemnikovi strani.
Država želi, da se uporablja pametne polnilnice in je to pripravljena subvencionirat. Zakaj ne bi pobral subvencije, če jo kupuješ? Oz kupil pametne namesto poceni robe iz nevekje, če ti država to subvencionira?A ste vsi Avtoekeltričarji čist osiroteli, da se grebete za par 100€ subvencije....
A ne prišparate dovolj? Da bi si jo za lasten denar kupili....
Ne verjamem.A bo tudi za nazaj? Kot je bilo za avte, ko so zadnje dni avgusta ven dali, pa si lahko od junija lai julija uveljavljal.
Sem jo že kupila. Celo. Za lasten denar. Ampak bom z največjim veseljem vzela, da naj se določeni na zobe mečejo, kaj morajo vse plačevati. Zapravila bom smotrno
Zato, ker so Vse subvencije denar davkoplačevalcev...Država želi, da se uporablja pametne polnilnice in je to pripravljena subvencionirat. Zakaj ne bi pobral subvencije, če jo kupuješ? Oz kupil pametne namesto poceni robe iz nevekje, če ti država to subvencionira?
Pač skoči v drugi klub.Zato, ker so Vse subvencije denar davkoplačevalcev...
Več subvencij več davkov... Sploh za tiste, ki ne vlečejo subvencij!!!!
Ali pa ravno zato ne...Pač skoči v drugi klub.
Ko jih bo dovolj na drugi strani bodo nehali z tem.
Kje se najdeteZato, ker so Vse subvencije denar davkoplačevalcev...
Več subvencij več davkov... Sploh za tiste, ki ne vlečejo subvencij!!!!