Kastrofa od katastrofe od katastrofe sklepanje podobe pri temu telemachu.
Prejšnji četrtek najprej pridem na mestni trg in se vse zmenim. Najprej dam priključek na bajti na svoje ime ker jaz plačujem račune. Nesem podpisan list pozneje v šiša center. Tam si je en očitno z njim obrisal rit ker sploh ni bil vložen in v petek, sobota in pondelk zaman kličen kdaj bo urejn ta prenos lastništva. Dokler v pondelk ne grem po še en list in jim ga včeri nazaj prnesm. Dons urejen prepis priključka za net/tv. Grem sklenit pogodbo za mobitel. 45 minut tm sedim da se vse uredi, dokler mi na konc ne pove da bo verjetno stvar skenslana ker sm trenutno nezaposlen. Sej ne, da me v 18 letih na mobitelu en ni vprašu po statusu zaposlitve. Klošarizem. In potem morm težit upokojenemu fotru da gre z mano kot enim frocem kot porok tja v šiško kjer vse uredimo in spet čakam pol ure na neko avtorizacijo. Mi dopizdi in grem. Kličem zdaj na 080 da vprašam kaj se dogaja. Reče tip tam, da un ki mi je urejal prvi priklop dopoldne na mestnem trgu ni zaprl zavrnjene prošnje brez poroštva, zato ne gre naprej ta sklenjena pred eno uro, s poroštvom. In naprej, tip mi reče da oni na helpdesku ne morejo editirat pogodb sklenjenih na prodajnih mestih ampak jih morajo oni. In ŠE naprej, nikakor razen po emailu naj ne bi mogli kontaktirat tega tip na mestnem trgu. Jebeno podjetje ki ima čez telekomunikacije mi prav da nimajo telefona v poslovalnici. In zdaj ČAKAM da mi sporočijo kva da fak se odločijo. Če me blagoslovijo da bom lahko puščal dnar za njihove pofukane mobilne storitve. Tok mal manjka da bom namest mobilnega operaterja menjal net in tv ponudnika. Klošarizem.