od kje pa tebi ta informacija?Saj res je problem, z tem E10 bencinom.
Še dobro da imamo pri nas v večini E5, razen MOL a, ki ta šnops prodaja.
traffic 2 leti star, čakali nov tank z adblue kolobocijo 2 mesecaŠe malo pa za 7 let star avto ne bo več delov za dobit
Sem videl izračun od Jabe in mi je vse jasno, ampak v mojem primeru ne pride v poštev iz večih razlogov.Aja Mtl, mogoče pa vseeno lahko na elektriko se voziš.
Jabe ti je izracunala kakšne popuste dobiš.
Če pa rabiš poceni polnjenje na poti, pa ima Petrol in Ionity pakete.
Ionity power pass je 39 Cent / kwh pri naročnini 11,99€.
Paketi polnjenja električnih vozil | Petrol
Ker želimo kar se da olajšati poti vsem voznikom električnih avtomobilov. Izberite uporabniški paket polnjenja, ki je najbolj prilagojen vašim potrebam in potovalnim navadam.www.petrol.si
Prosim dokaži to trditev, do takrat pa ni potrebe po cinizmu in zaničevanju vozil, ki nekaterim ustrezajo in so zadovoljni z njimi. Če tebi ne ustreza, še ne pomeni, da je zanič. Napisal sem pa realno izkušnjo stranke/strank, ki upam da bo komu pomagala pri odločitvi. Tvoj komentar pa pomaga le dvigovanju tvojega ega.Ehmmm....saj veš da je od Grosuplja do Lj 15km? To prides s PegPerego bagrčkom...a z Gte pa ne gre?
Kaj se peniš okol ust? Napisal sem da NE verjamem da GTE NE zmore! Kaj ima tu moj ego, kje je tu zaničevanje?Sem videl izračun od Jabe in mi je vse jasno, ampak v mojem primeru ne pride v poštev iz večih razlogov.
En od teh je recimo, da je trenutno vozilo zamortizirano in je strošek izgube vrednosti praktično ničen. Karkoli kupim novejšega ICE/EV sem globoko v minusu .
In (razen ene pomembne zadeve , upam da jo bom rešil) sem z vozilom izjemno zadovoljen, sploh ker je v njega vloženega tudi nekaj denarja v izboljšave in mi totalno ustreza. Zato ga bom poizkušal zvozit do konca. Vreden itak ni več skoraj nič. Nisem pa mahnjen pri teh zadevah (čeprav mi je to hobi in uživam v njih) na to, da moram imeti najnovejši avto vsako drugo leto doma .
Prosim dokaži to trditev, do takrat pa ni potrebe po cinizmu in zaničevanju vozil, ki nekaterim ustrezajo in so zadovoljni z njimi. Če tebi ne ustreza, še ne pomeni, da je zanič. Napisal sem pa realno izkušnjo stranke/strank, ki upam da bo komu pomagala pri odločitvi. Tvoj komentar pa pomaga le dvigovanju tvojega ega.
In še to: eno je Rudnik, drugo je pa recimo Vižmarje. Je iz Grosuplja kar nekaj razlike v km med njima, a ne?
Za vožnjo z bagerčkom bo dovolj do Rudnika.
Kaj si izboljšal na podvozju in pri komu si to delal?Sem videl izračun od Jabe in mi je vse jasno, ampak v mojem primeru ne pride v poštev iz večih razlogov.
En od teh je recimo, da je trenutno vozilo zamortizirano in je strošek izgube vrednosti praktično ničen. Karkoli kupim novejšega ICE/EV sem globoko v minusu .
In (razen ene pomembne zadeve , upam da jo bom rešil) sem z vozilom izjemno zadovoljen, sploh ker je v njega vloženega tudi nekaj denarja v izboljšave in mi totalno ustreza. Zato ga bom poizkušal zvozit do konca. Vreden itak ni več skoraj nič. Nisem pa mahnjen pri teh zadevah (čeprav mi je to hobi in uživam v njih) na to, da moram imeti najnovejši avto vsako drugo leto doma .
Prosim dokaži to trditev, do takrat pa ni potrebe po cinizmu in zaničevanju vozil, ki nekaterim ustrezajo in so zadovoljni z njimi. Če tebi ne ustreza, še ne pomeni, da je zanič. Napisal sem pa realno izkušnjo stranke/strank, ki upam da bo komu pomagala pri odločitvi. Tvoj komentar pa pomaga le dvigovanju tvojega ega.
In še to: eno je Rudnik, drugo je pa recimo Vižmarje. Je iz Grosuplja kar nekaj razlike v km med njima, a ne?
Za vožnjo z bagerčkom bo dovolj do Rudnika.
Praktično novKer je 7 let nov, a ne?
NimaFun fact: Volvo ti po cca 3 mesecih voznje na elektriko izpljune sporocilo "aged fuel" in zacne kurit bencin, elektrika gor ali dol. Ne vem ali je pri VW podobno?
distancnik koliko mm?Nič ekstra, Bilstein amortizerji in tovarniške -15mm vzmeti. Pa menjava vseh gumic, itd. na podvozju.
To je popolnoma spremenilo značaj vozila in je zame odličen kompromis med udobjem in lego na cesti. Tudi zato nimam neke želje po menjavi vozila.
Mi je pa zanimivo, kako distančniki dodatno spremenijo značaj vozila. Pozimi jih običajno dam dol, da mi ne meče toliko kamenčkov po vozilo, ampak mislim, da je bilo letos zadnje leto, ker ko sem dal zimske gume gor, sem po dveh zavojih skoraj bruhal, kako drugačna lega je. . Pa ni zaradi gum, ker je dimenzija ista. Avto je enostavno bolj direkten/stabilen/oster z distančniki.
Vse skupaj sem sestavil sam, zamenjal mi je pa moj mehanik.