A nebuloze so to zate praviš? No, pa ti povej, kdo je štrajkal proti Janši in kdo zdaj štrajka proti Golobu! Povej profil stavkajočih.Ti si tipičen dokaz da temu ni tako. Toliko nebuloz kot si jih ti sposoben sproducirat, ni zmožen niti največji komunist, levak, lenuh... you name it. Aja, pa janša, še eden ki ima časa preveč.
"Moje" božanstvo je proti tvojim božanstvom, ki so vsi po vrsti plasirani iz Murgelj, dejansko res božanstvo. Če bi blo pri Janši samo 10% res kar mu očitajo, bi se on že zdavnaj umaknil nekam v ozadje. Tako kot so se umaknili v ozadje rdečuharski akteriji, tipa Turk, Golobić, Kučan, Cmerar, Kresalka, Anderlič... in podoben rdeči šrot.Eh starina, lahko se prepucavamo tukaj kdo je kaj naredil in kdo je več pokradel, pa se povsem strinjam, da je opankar na tej lestvici zelo visoko ali celo najvišje, že večkrat sem napisal, da bi morala zoki in jajo bit cimra v zaporu, če bi bili normalna država, ampak žal nismo in nismo ravno zaradi takih kot si ti, ker si prepričan, da eni lažejo in kradejo, tvoje božanstvo pa skrbi za nas in bi nam najraje vsem umil noge in nas vse objel, nahranil in varoval.
Kaj ma sploh veze al je štrajk spontan al pa organiziran? Važno je kdo štrajka proti komu in zakaj.Tako je, desničarski protesti so vsaj spontani… aja…
Ti pa res mešaš jabolka in hruške. Za jbtz je bilo na ulici vse živo, tvoji, moji, vsi. Zdaj pa vidiš same take, ki niso ravno diht.A nebuloze so to zate praviš? No, pa ti povej, kdo je štrajkal proti Janši in kdo zdaj štrajka proti Golobu! Povej profil stavkajočih.
Že dejstvo, da so proti Janši štrajkali mlajši ljudje ti pove, da so ti mlajši imeli čas štrajkat, namesto, da bi delali in bli na šihtu. Samo nekdo ki ne dela lahko vsak drugi dan štrajka. Sama zafiksana mularija. Le kater delodajalec, ti bo vsak drugi dan dal dopust, da boš šel štrajkat?
Proti golobu pa štrajkajo tisti, ki so doma, torej starejši, penzionisti, ki so doma. Desna mladina mora delat.
Ti si tist, ki mešaš jabolka in hruške, ne jaz.Ti pa res mešaš jabolka in hruške. Za jbtz je bilo na ulici vse živo, tvoji, moji, vsi. Zdaj pa vidiš same take, ki niso ravno diht.
To ma alter en bug, da na tvoje poste avtomatsko lima smeske pa prste navzdol.@ :jest5 in Sonny_Chiba, a vesta kaj se men dopade pri vama, ko tako vestno popata smeške al pa tiste prste navzdol? Ker s tem potrdita, da vse moje poste dejansko prebereta. Jaz vajinih ne berem tako vestno.
Vaju moram pohvalt.
Lepo, da si tud moj zadnji post prebral kar sem ti napisal. Boklonej!To ma alter en bug, da na tvoje poste avtomatsko lima smeske pa prste navzdol.
to ni zločin je pa kaznivo dejanje zaradi katerega se gre sedetPri fotopubu gre za to da je vecina prostovoljno sodelovala. In to pol ni zlocin pa ce se komu se tako nagnusno zdi.
ja ljudje so se drogirali in pol vse zivo poceli. Ampak so sami drogo vzeli in ce se ne cutijo zlorabljene pol pac niso oz tezko preiskujes zlocin ce ni zrtev
Ja, ampak narod je glup, prosto po Jelinčič-u.Ampak Magajna ni pomagal izvoliti Goloba. Pa Janše tud ne.
Dejstvo je, da je kolesarijat, zafiksana in izprijena komunistično levičarska paravojska, ki se po murgeljski komandi mobilizira takoj in še preden bi kakšen desničar stal na kakšnem vplivnem položaju.
Pri naših bogatih levičarjih so bolj psi v igriSe pravi, če bi bil ti bogat bi bil izprijen? Pa ne mislim na ne vem, sex s takimi in drugačnimi avšami ampak kaj, bi organiziral orgije z ovcami in BDSM? Ne vem no, mislim, da moraš biti pač že tak v glavi, je pa res da ti denar ali politična moč potem, da več vzvodov za napajanje takih perverznosti.
Fantki pa pri desničarjih?Pri naših bogatih levičarjih so bolj psi v igri