Sem videl izračun od Jabe in mi je vse jasno, ampak v mojem primeru ne pride v poštev iz večih razlogov.
En od teh je recimo, da je trenutno vozilo zamortizirano in je strošek izgube vrednosti praktično ničen. Karkoli kupim novejšega ICE/EV sem globoko v minusu
.
In (razen ene pomembne zadeve
, upam da jo bom rešil) sem z vozilom izjemno zadovoljen, sploh ker je v njega vloženega tudi nekaj denarja v izboljšave in mi totalno ustreza. Zato ga bom poizkušal zvozit do konca. Vreden itak ni več skoraj nič. Nisem pa mahnjen pri teh zadevah (čeprav mi je to hobi in uživam v njih) na to, da moram imeti najnovejši avto vsako drugo leto doma
.
Prosim dokaži to trditev, do takrat pa ni potrebe po cinizmu in zaničevanju vozil, ki nekaterim ustrezajo in so zadovoljni z njimi. Če tebi ne ustreza, še ne pomeni, da je zanič. Napisal sem pa realno izkušnjo stranke/strank, ki upam da bo komu pomagala pri odločitvi. Tvoj komentar pa pomaga le dvigovanju tvojega ega.
In še to: eno je Rudnik, drugo je pa recimo Vižmarje. Je iz Grosuplja kar nekaj razlike v km med njima, a ne?
Za vožnjo z bagerčkom bo dovolj do Rudnika.