Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Nimam vira, niti ga ne bom iskal ker me zadeva enostavno ne zanima. Zagotavljam ti le da če se v tank poserjem in grem gor še scat in če mi potegnejo to ven s tanka mi ne morejo nič. Moja stvar. Torej nevem zakaj bi mi kak davek kasirali če vlijem v tank olje zvezda ki ga seveda regularno kupim in mi po tem avtomobil celo gre
Če že kdo bi me lahko kaznovala policija ker pač s tem ko tankam v avtomobil to sranje najbrž tvegam določene stvari (sicer nevem katere) ampak ajde...
WORD!
Gostinec kupi zvezda olje in plača davek. Speče zrezek in krompir, ga proda in spet plača davek.
Pol pa ga ti še enkrat uporabiš (namesto da gre v wc) in bomo še enkrat plačevali davek?
@others
Ok, vem da pahor nima podstrešja pospravljenega, pa da bi mu jelinčič mogo na čase s flobetrom pomagat pri tem, ampak
tako butaste pa še ne. Olje gre v wc mi ga bi pa risajklali in še enkrat uporabili (in s tem prišparali nafto, da jo bo zmanjkalo
kako leto kasneje) folk bi pa še davke plačeval? Jebomater sn na kurjaču kolko gre pa še čez.
Nevem če nem naše 4x4 delovne mule fiat pande ki ima porabo 5l bencina, swapnil motor z kakim od G1 pa še tam točil kurjača.
Študiram, da bi še se od elektra odklopil, kupil 2 poštena generatorja in še tisto ulafal na kurjača.
Pyzda no, folk bi si rad prišparal kak evro (ki ga bom nakocu itak zabil v tej državi in plačal davke) da si lahko mogoče kupi
kdaj pa kdaj kak bombonček za dušo, ki pa je kot omenjeno itak spet obdavčeno.
Kak pri pyčki materni nem na kurilcu če dam z slovensko 500€ plačo 100€ za vinjeto za več kot pol manj avtocest ko jih
imajo avstrijci ki dajo za vinjeto 75€ pri plači 900€. Pa ne me jebat no, letim od doma do službe pa moram met 100€
vinejto, lokalni tovornjakar ki 4x bol uničuje cesto pa je ne rabi.
Pa ne razumem vas, pa kaj bote lastne froce dol slekli pa pahorju nesli al kaj?
Bedaki, začnite šparat ki lahko in kak lahko, na stara leta nebomo meli za čungalungo kajšele za vinjeto.