Novi Passat

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz

Malo smo podmazali.
grims-1.gif

http://www.passat.com/dam/initial/Autobild-Testsieger/Passat_Testbericht_Autobild.pdf

http://www.passat.com/dam/initial/Autobild-Testsieger/Passat_Testbericht_Auto_Motor_und_Sport.pdf

pričakovano
cheer.gif

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
če jim po FL še lepega rata narest bo pa res super avto

od lastnikov azijcev itak ni pričakovati, da jim bo konzervartivna oblika všeč
evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
če jim po FL še lepega rata narest bo pa res super avto

od lastnikov azijcev itak ni pričakovati, da jim bo konzervartivna oblika všeč
evil.gif

ne vozim azijca je pa res da je tale pasta podoben azijcu,recimo še najbolj kaki Kii
tongue-1.gif

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
ksz

Ne me narobe razumet, novi Passat mi je zelo všeč; trenutno zagotovo vsaj top3...

Ampak tile testi so kar nekaj: kdor kupuje avto tam v rangu 50k€, ta proti VW praviloma ne gleda. Ne rečem, da ni racionalna izbira, vendar to ni to.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
passat je bil vedno vodilni v svojem razredu kar se tiče materialov in same vožnje ter ponudbo motorjev,konkurenca je bila vedno zadaj in tudi danes je,vendar je bil tudi vedno oblikovno rezerviran,razen CCja zgleda kot da je bilo že vse videno pred letoma ali tremi,tudi cenovno ni bil nikoli ugoden in to upravičeno,je pa res da za ta denar kot se sedaj prodaja bi tudi jaz vrgel uč na kaj bolj premium

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
ksz

Ne me narobe razumet, novi Passat mi je zelo všeč; trenutno zagotovo vsaj top3...

Ampak tile testi so kar nekaj: kdor kupuje avto tam v rangu 50k€, ta proti VW praviloma ne gleda. Ne rečem, da ni racionalna izbira, vendar to ni to.

Tu se motiš.
Dostikrat izbira službenega avta ni pogojena samo s ceno, ampak tudi z znamko, razredom ipd ...
Da ne govorimo o tem, da 50k res ni cifra, pri kateri bi moral razmišljat le o premium avtih (še posebje če se izkaže, da je "nepremiuma avto enako dober ali boljši za 5 ali 10 jurjev manj - pri 50K je to 10 ali 20% razlike). Ne sodit vsega po SLO plačah.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik shift pravi:
to ja samo vedno bolje izpade če se pripelješ z bmw ali MB pa čeprav je slabši kot pa z VW

Podpis. Ko ti en reče da ima passata je kot bi rekel da ima laguno, mondeota, A6...tam-tam. Nič posebnega pač. Ne rečem pa da je slab avto, samo ne butne kot ko se pripelješ z BMW, MB.....

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
vw želi in bo prišel v premium razred z novim passatom, ker če še trenutno na papirju ni v premium bratovščini bo to prej ko slej, ker delajo intenzivno na tem, sploh z golfom so šli korak dlje v primerjavi s konkurenco, to se vidi že po spisku opcijske oprme, katera nima konkurence v golf klasi, celo v višjih razredih nekatera konkurenca nima na voljo oprmem kot jo lahko naročiš v G7. novi passat je šel proti premium vodam in če še ta model ni, bo naslednji zagotovo. naskok na premium razred se je začel že s phaetonom, kar dokazuje tud novi phaeton. hočem rečt da vw ne manjka več veliko do vstopa v premium razred in novi passat je najlepši dokaz temu. kot sem že enkrat dal link do oglasa konkretno naloženega passta za 44k, sicer testnega z 500km, ampak vseeno mislim da glede na ponujeno konfiguracijo tdi 240ps 4motion dsg in veliko opreme, na trgu novih vozil nima konkurenta

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
to ja samo vedno bolje izpade če se pripelješ z bmw ali MB pa čeprav je slabši kot pa z VW

Podpis. Ko ti en reče da ima passata je kot bi rekel da ima laguno, mondeota, A6...tam-tam. Nič posebnega pač. Ne rečem pa da je slab avto, samo ne butne kot ko se pripelješ z BMW, MB.....

Od kdaj so Mondeo, Laguna in A6 tam tam?
hysterical-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
passat je bil vedno vodilni v svojem razredu kar se tiče materialov in same vožnje ter ponudbo motorjev,konkurenca je bila vedno zadaj in tudi danes j
torej stikala ki se luščijo, sedež ki je iz kot papir tankega usnja, ki se obrabi ko ga malo bolj pogledaš, trda plastika na armaturki itd. to je vodilno? nevem no... Kolko jaz vidim so avti z boljšimi materjali za manj dnarja če primerjamo tole zadnjo generacijo. podn od podna. ne samo da ni top v klasi še celo njegov predhodnik je dosti boljši z boljšimi materjali

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Oblikovna rezerviranost ni nujno slaba stvar za vsakogar. Sem imel pred Golfom vpadljiv avto ki je pritegnil precej pogledov, ampak se sedaj dosti boljše počutim v "rezerviranem" neizstopajočem Golfu, kljub temu da je GTI kateri vseeno malce izstopa napram navadnemu.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

Od kdaj so Mondeo, Laguna in A6 tam tam?
hysterical-1.gif

Se opravičujem, ford in renault vsaj razvijajo obliko naprej, torej so nad A6....A6 je že 20 let isti. Pogledaš audi pa ne veš a je 98 al 05...oblikovno so tam. Samo novoletne lučke so dali namesto žarnic...
crazy1.gif
VW ima vsaj neko eleganco. Ampak vseeno se pripelješ z VW in ne BMW, MB...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pa res je že 20 let čisto isti!

Sej nemoreš da verjameš kakšni retardi se sprehajajo po tem svetu.
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
A jaz prav berem da je po tanovem vw bolj premium od aVdija
sprasujem se.gif