Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz
Malo smo podmazali.
http://www.passat.com/dam/initial/Autobild-Testsieger/Passat_Testbericht_Autobild.pdf
http://www.passat.com/dam/initial/Autobild-Testsieger/Passat_Testbericht_Auto_Motor_und_Sport.pdf
Citat:
Uporabnik shift pravi:
če jim po FL še lepega rata narest bo pa res super avto
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
če jim po FL še lepega rata narest bo pa res super avto
od lastnikov azijcev itak ni pričakovati, da jim bo konzervartivna oblika všeč
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
ksz
Ne me narobe razumet, novi Passat mi je zelo všeč; trenutno zagotovo vsaj top3...
Ampak tile testi so kar nekaj: kdor kupuje avto tam v rangu 50k€, ta proti VW praviloma ne gleda. Ne rečem, da ni racionalna izbira, vendar to ni to.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
to ja samo vedno bolje izpade če se pripelješ z bmw ali MB pa čeprav je slabši kot pa z VW
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
to ja samo vedno bolje izpade če se pripelješ z bmw ali MB pa čeprav je slabši kot pa z VW
Podpis. Ko ti en reče da ima passata je kot bi rekel da ima laguno, mondeota, A6...tam-tam. Nič posebnega pač. Ne rečem pa da je slab avto, samo ne butne kot ko se pripelješ z BMW, MB.....
torej stikala ki se luščijo, sedež ki je iz kot papir tankega usnja, ki se obrabi ko ga malo bolj pogledaš, trda plastika na armaturki itd. to je vodilno? nevem no... Kolko jaz vidim so avti z boljšimi materjali za manj dnarja če primerjamo tole zadnjo generacijo. podn od podna. ne samo da ni top v klasi še celo njegov predhodnik je dosti boljši z boljšimi materjaliCitat:
Uporabnik shift pravi:
passat je bil vedno vodilni v svojem razredu kar se tiče materialov in same vožnje ter ponudbo motorjev,konkurenca je bila vedno zadaj in tudi danes j
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Od kdaj so Mondeo, Laguna in A6 tam tam?
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Podpis. Ko ti en reče da ima passata je kot bi rekel da ima laguno, mondeota, A6...tam-tam. Nič posebnega pač. Ne rečem pa da je slab avto, samo ne butne kot ko se pripelješ z BMW, MB.....
Od kdaj so Mondeo, Laguna in A6 tam tam?