Novi Passat

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
vrhunski izdelek kot ponavadi iz vw butika
cheer.gif

VW has caught and surpassed the previously class-leading Ford Mondeo in terms of driver enjoyment
cool-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Zakaj ne objaviš celega odstavka.:

In fact, if you do choose to put your foot down, the new Passat shifts surprisingly well down a twisting B-road. It’s still no BMW 3 Series , but there’s no doubt in our mind that this rejuvenated VW has caught and surpassed the previously class-leading Ford Mondeo in terms of driver enjoyment.

Skoraj (a vseeno še ne) tako dober kot Audi, BMW ali Mercedes:

and sits within touching distance of the BMWs, Audis and Mercs for interior quality

Kot sem rekel, avto za trgovske potnike:

VW expects to sell 80 per cent of its Passats to the fleet market

Noter je tud bolj čuden, sploh sredina konzola in tista "monobrow" vetnilacijska reža (zdaj ko se končno dobi slikca kakega, ki je celo pod 40 jurjev). Pa da ne bo pomote, tole je Highline.

'nuff said

Saj verjamem da je dober, celo odličen avto za svojo ceno, samo ne pretiravat.

Nazadnje urejeno:

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
vsi vemo da se noben vw ne more primerjat handlingom bimmerja, tak da nevem kaj hočeš
smile-1.gif

če je to zate zgolj avto za trgovske potnike, potem jim je zelo dobro uspelo prepričat tudi ostale kupce ker se čakalne vrste zanj vak dan daljšajo
cheer.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Največ gredo v promet najslabša muzika, najbolj bedne silikonske babe, najslabši pir... in pri avtih je podobno - pofl za rajo.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Pa da ne bo pomote, tole je Highline.

Da res ne bo pomote. Tole je Comfortline oz. po angleško SE, Highline ima sredinsko konzolo v piano black.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.433
2.385
113
Pomurje
Ta sredinska konzola okrog navigacije je dejansko ugly.

To je ta piano black, ki je v hyundai in kie klump, tu pa je v high line?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ni. Saj zato sem pa napisal da manjka ena lepa digitalna ura v stilu Toyote. Ali imaš morda težave z branjem in razumevanjem?
smile-1.gif

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ni. Saj zato sem pa napisal da manjka ena lepa digitalna ura v stilu Toyote. Ali imaš morda težave z branjem in razumevanjem?
smile-1.gif

Nikakršnih težav.
Tudi sarkazem prepoznam.

Ne se sedaj ven vlečt.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kdo se ven vleče? Napisal sem tako kot je, če pa ti misliš da gre za sarkazem pa je to tvoj problem in ne moj.
smile-1.gif

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Pa da ne bo pomote, tole je Highline.

Da res ne bo pomote. Tole je Comfortline oz. po angleško SE, Highline ima sredinsko konzolo v piano black.

res cheap varianta.....dalec od premium znamk

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pol si zadovoljen s kopijo armature (in dodanim garminom) 15 let starega italijana v tvojem premium vozilu?
smile-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Sej ta comfortline z srebrno barvo je OK. Piano plastika na highline, katastrofa. zadnjič sem golfa 4 motion highline vozil, takega podna od notransjosti že dolgo nisem videl. Tista piano plastika vse pokvari. Imamo doma comfortline in je top proti tistem zmazku.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
CLA ima vsaj zakljucene in skladne linije,to pa je vse neki kvadratno

Ja lepo so Italijani zrisali konzolo 360 Modeni 15 let nazaj, ni kaj. Če pa je ta zaslon ki izgleda kot aftermarket Garmin za 100 eur. s čimerkoli skladen in zaključen potem pa tudi nevem. CLA pa nebom imel nikoli v garaži ker mi je enostavno grd.