Netflix

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ksz.
Nekaj se vas je javilo s SamsungTVji, je že kdo sprobal? Kaka je odzivnost aplikacije, streamanje deluje hitro? Včeraj sem sicer pognal aplikacijo, pa sem na polovici registracije obupal pri tipkanju po dalinjcu, da bi poiskal vse črke
tongue-1.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
v financah je bil članek, kako se znebit RTV prispevka - ima kdo kaj več info, kaj piše v članku?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Ksz.
Nekaj se vas je javilo s SamsungTVji, je že kdo sprobal? Kaka je odzivnost aplikacije, streamanje deluje hitro? Včeraj sem sicer pognal aplikacijo, pa sem na polovici registracije obupal pri tipkanju po dalinjcu, da bi poiskal vse črke
tongue-1.gif

Dela hitro in bp na Samsung TVju.

Ping

Pripravnik
10. jul 2014
99
3
8
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:Sem pa razočaran nad podnapisi. Kot prvo - vse so velike črke, kar je zelo nadložno za branje.

Na iOS (iPhone, iPad, Apple TV) so privzeto tudi grozni, AMPAK lahko vse spremeniš: pod Settings > General > Accessibility > Subtitles & Captioning narediš stil kot ti ustreza, pozoren moraš biti samo na to, da izklopiš opcijo, da aplikacija sama nastavlja podnapise (privzeto je monospaced font na črni podlagi in izgleda obupno). Po tem so podnapisi lepo veliki (črke seveda niso all caps!), beli s črno senco, brez črnega traku, skratka ... takšni kot smo jih verjetno vsi navajeni
cheer.gif

Mogoče bo zaradi prihoda Netflixa tudi HBO za banatrg (ie. Slovenija) začel kaj migati - v live programu sicer imajo HD in DolbyDigital, vse vsebine v HBO OD in HBO GO so pa standardna ločljivost in navadni stereo zvok. Sramota
stupid-1.gif
Poleg tega HBO GO sploh ne obstaja v Apple TV (4) AppStoreu za Slovenijo.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik Ping pravi:
Poleg tega HBO GO sploh ne obstaja v Apple TV (4) AppStoreu za Slovenijo.

Malo so v zaostanku samo ponavadi zrihtajo. Za podporo za chromecast so tudi rabili celo večnost, ko je ameriški app že to podpiral. Lahko pa tačas gledaš preko Air Play-a.

2. okt 2007
3.803
2.283
113

Včeraj smo pogledali 4K film na televizorju Philips PUS7150. Na daljuincu je ena velika tipka Netflix, kjer te takoj vrže na izbiro filmov. Sam vmesnik in predvajanje je šlo brez težav, nič zatikanja. Slika je res bila 2160 (UHD).

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Ping pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:Sem pa razočaran nad podnapisi. Kot prvo - vse so velike črke, kar je zelo nadložno za branje.

Na iOS (iPhone, iPad, Apple TV) so privzeto tudi grozni, AMPAK lahko vse spremeniš: pod Settings > General > Accessibility > Subtitles & Captioning narediš stil kot ti ustreza, pozoren moraš biti samo na to, da izklopiš opcijo, da aplikacija sama nastavlja podnapise (privzeto je monospaced font na črni podlagi in izgleda obupno). Po tem so podnapisi lepo veliki (črke seveda niso all caps!), beli s črno senco, brez črnega traku, skratka ... takšni kot smo jih verjetno vsi navajeni
cheer.gif

OK, hvala, bom probal nastavit, ko pridem domov.

Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Ksz.
tongue-1.gif

Na 6400 modelu, letnik 2014 deluje aplikacija zelo odzivno, streaming HD-ja je tudi zelo tekoč (povezava je 20/4). Glede tega zaenkrat same pohvale.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Glede omejenega števila serij so včeraj na FB profilu objavili:
Citat:
7. januarja se je pričela globalizacija Netflixa in lahko se pohvalimo, da smo danes končno prišli v Slovenijo! 🎉
Trenutno še niso vse vsebine na voljo (nekatere serije imajo še zmeraj stare licence samo za Ameriko), vendar se bo to spremenilo v zelo kratkem času. Do takrat pa se prijavite in uživajte v gledanju na http://netflix.com/si

Nazadnje urejeno:

hermann

Guru
19. mar 2014
9.664
6.523
113
no sem probal registrirat zadevo, pa mi ne dela na paypal ne direkt master

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
v financah je bil članek, kako se znebit RTV prispevka - ima kdo kaj več info, kaj piše v članku?

110k brezposelnih, recimo da jih 70-80k prejema socialno, prepišite rtv na socialno osebo in voila.