Kaj pa podnapisi? Sem nekaj štelal in mi kaže samo angleške. Hrvaške ali kake druge pa žal ne.
Mam podnapise zraven filmov.
Če jih ni zraven dolpotegnjenih, jih pa še sam nekje išče.
Kaj pa podnapisi? Sem nekaj štelal in mi kaže samo angleške. Hrvaške ali kake druge pa žal ne.
Težave s predvajanjem naj bi povzročale srt datoteke (podnapisi).Iščem rešitev oz. alternativo za Kodi. S posodobitvijo na v21, so pokvarili predvajanje videov iz lokalnega omrežja. Predvaja 2 do 5 sekund, pol pa vrže ven.
Mi je sprva bila rešitev, da ponovno inštaliram 20.5 (je ponovno delovalo), na kar pa se je samodejno posodobil na novo verzijo in prenehal delovati. Fajle vidim v galeriji, le predvajati jih ne gre. Imam pa Kodi nameščen na MiBox S 2nd gen (Google TV). Plex mi ni alternativa, saj je moj Synology malo prešvoh.
Hvala, rešeno.Težave s predvajanjem naj bi povzročale srt datoteke (podnapisi).
Rešitev: settings -> services -> SMB client and change chunk size to 64 kb
hvala za tole. sem že drugi player iskal...Težave s predvajanjem naj bi povzročale srt datoteke (podnapisi).
Rešitev: settings -> services -> SMB client and change chunk size to 64 kb
Po novem obstaja Kodi za WebOS. Ne vem pa, če je v storu. Poglej na Kodi spletni strani, kjer so navodila za namestitev.Da ponucam tole temo, ve slucajno kdo kateri plajer bi bil za Webos? Oz kje v LG tvju sploh sparit tv z lokalnim omrezjem tako, da bo tv videl shared folder na enem domacem racunalniku?