Sem danes dobil točno ta kabel in mi ne dela v povezavi z ChromeCastUSB C Hub to HDMI 4K Type C PD USB 3.0 2.0 Dock, Shop on Aliexpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Kateri format uporabljaš na ključku?Sem danes dobil točno ta kabel in mi ne dela v povezavi z ChromeCast
Ne pokaže mi filme na USB ključku. Sedaj sem kupil že dva kabla in oba neuporabna. Jbg
Malo preberi komentarje na storu, ni ravno perla.
Oz., kakšne filme nalagaš na usb - večje od 4GB -file?Kateri format uporabljaš na ključku?
NFTS ali Fat32?
Malo preberi komentarje na storu, ni ravno perla.
Oz., kakšne filme nalagaš na usb - večje od 4GB -file?
Ne vem. Ključek sem kupil in ga uporabljam.Kateri format uporabljaš na ključku?
NFTS ali Fat32?
Kaj pa podnapisi? Sem nekaj štelal in mi kaže samo angleške. Hrvaške ali kake druge pa žal ne.Te dni sem si nastavil Plex server na PC in nastavil povezavo do map na disku kjer imam dolpotegnjene filme. Na TVju poženem prednaloženo aplikacijo Plex in izberem mapo s filmi. Gledam preko WiFija.
Si moram vzeti čas in prebrati vse.
Normalno nalagam vse. Trenutno imam največ serij, katere epizode pa niso tako velike.Oz., kakšne filme nalagaš na usb - večje od 4GB
Ko bom doma, bom preveril format ključka?Poanta linka je bila, da v osnovi podpira FAT32 , ostale formate pač ne in je potrebno uporabiti enega od appov ki omogoči dostop do drugih formatov. CcwGTV mislim da še vedno nima podpore za exFAT, lahko pa preverim. Ampak drugi point debate pa je, da je to Streamer. Streamer vemo da ne služi predvajanju lokalnih datotek, pač pa streamanju iz neke druge mrežne naprave, kjer je neka zbirka. Če nekdo hoče napravo uporabljat na drug način, potem žal ni izbral prave. Prekladanje USB ključkov levo desno, je že zdavnaj passe. Obstaja že skoraj miljon streaming servisov, ki lahko uporabniku servirajo vse filme, ki jih sedaj preklada po USB ključkih gordol, ker je to daleč bolj enostavno, samo v korak s časom je treba iti. Ali pa nabavi drugi napravo. Ali pa nabavi app za CcwGTV, ki omogoča branje drugih formatov, čeprav resnici na ljubo, verjetno je tudi FAT32 čisto OK do velikosti filma 4GB.
Ključek je 128GBTako nekako. Ampak če je USB ključek 32GB ali večji, potem po defaultu izbere exFAT. Če imaš ključek lahko prek Windows sformatiraš na FAT32 samo ključek do 32GB. Ključke večje od 32GB lahko na FAT32 sformatiraš samo s kakšnim tretjim toolom, npr HPE USB disk format tool:
Download HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 for Windows - Filehippo.com
Download HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 for Windows. Fast downloads of the latest free software! Click nowfilehippo.com
Ker imam tudi nekaj manjših ključkov, 32GB, je potem smiselno, da najprej poizkusim s tem. Ker če kljub manjšemu USB ključku ne bo delovalo, je potem verjetno sploh brez veze.Tako nekako. Ampak če je USB ključek 32GB ali večji, potem po defaultu izbere exFAT. Če imaš ključek lahko prek Windows sformatiraš na FAT32 samo ključek do 32GB. Ključke večje od 32GB lahko na FAT32 sformatiraš samo s kakšnim tretjim toolom, npr HPE USB disk format tool:
Download HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 for Windows - Filehippo.com
Download HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 for Windows. Fast downloads of the latest free software! Click nowfilehippo.com
Ok, razumljivo potem. Tak ključek ima exFAT particijo in tega direktno ne moreš uporabiti do Android 13. CcwGTV sicer ima Android TV13, ampak ta malo zaostaja s funkcijami Android verzij za telefone. Nekaj se šušlja, da bo dodana kmalu podpora za NTFS, exFAT pač ne. Lahko pa s kakim dodatnim appom to urediš. Sicer pa uporabljaj ključek do 32GB s FAT32.Ključek je 128GB
Bom danes testiral in poročal.Ok, razumljivo potem. Tak ključek ima exFAT particijo in tega direktno ne moreš uporabiti do Android 13. CcwGTV sicer ima Android TV13, ampak ta malo zaostaja s funkcijami Android verzij za telefone. Nekaj se šušlja, da bo dodana kmalu podpora za NTFS, exFAT pač ne. Lahko pa s kakim dodatnim appom to urediš. Sicer pa uporabljaj ključek do 32GB s FAT32.