Gledano koliko prometa gre iz različnih naslovov. Če je drug naslov in prometa malo, potem ni težav mKako je pa če imaš vikend? In npr tam na Smart TV gledaš občasno Netflix, sicer pa na glavni lokaciji.
Resitev temu je, da naredis tistikrat 1x vpn... Se ostali logirajo preko tvojega vpnja in je spet ok potem...Ok, bodo že sporočili, ce bo nehalo. Potem pa lahko pridejo na kafe s telefonom in racunalnikom in se logirajo pa potem pri sebi streamajo na tv. to bi potem slo?
Hbo je meni dosti bolj gledljiv kot Netflix. Sem imel pa en mesec zastonj Showtime, tam pa sploh nisem vedel kaj bi gledal.Netflix res producira neskončno množico pofla, ampak na koncu je edini, ki ima dovolj vsebine za več kot 1 mesec naročnine.
Eksklusive - začeli so jih prodajat še Netflix-u: Yellowstone 5 sezon (Netflix-u so prodali prvi 2 sezoni), Ted nova serija, HALO (Microsoft game based), Top Gun, Transformers, Star Trek katalog (tudi zadnje serije/filmi), Fast and Furious, Penny Dreadful... Je kar precej stvari, seveda pa bistveno manj kot Netflix, tudi nekaj manj kot HBO (ki se z vsebinami nekoliko slabša zadnje čase). Precej je tudi Nickelodeon materiala za tamale, vse sinhronizirano.Hbo je meni dosti bolj gledljiv kot Netflix. Sem imel pa en mesec zastonj Showtime, tam pa sploh nisem vedel kaj bi gledal.