očitno internet jeTrenutno na Android TV gledam YouTube in sem zadovoljen.
očitno internet jeTrenutno na Android TV gledam YouTube in sem zadovoljen.
Problem je samo v tem, ker sem zaradi tega nabavil Chromecast, sedaj pa še media box. Torej sem vrgel denar stran za Chromecast.ne vem, ce lahko android app deluje kot server.
na chromecast plex app ne rabis nic nastavljat. samo vpisat se mores.
zakaj ti ne disi nek media box? to je skor tko k da bi mel tablico na tv prikljuceno, tv je pa zaslon.... in pol bi lahko iz tablice streamal na ta box in bi teklo lepse.
a da bi dobu en starejsi pc in si ga nekam v kot postavil, ne bi slo?
Problem je samo v tem, ker sem zaradi tega nabavil Chromecast, sedaj pa še media box. Torej sem vrgel denar stran za Chromecast.
Včeraj sem naročil USB hub-C z napjalnim kablom. Počakam da ga dobim in bom potem videl, ali mi deluje s ključki preko Chromecasta. Če ne bo, bom pa pač gledal filme na tablici, dokler si ne kupim nov računalnik. Malo mi je že dopizdilo vse skupaj.
Media box-a nimam.a pol imas media box? zakaj pa ne gledas preko boxa? a box nima usb vhoda?
dobr, cc prodas na bolhi... ne se zdej zivcirat, ce si ga bz nabavil.
Sin me prepričuje, da naj raje kupim namizni računalnik, ker dejansko računalnika ne prenašam okoli. Zato ima telefon in tablico. Nekje sem izvedel za podjetje https://www.bbt.si/, ki prodaja obnovljene računalnike. Zato, ko bom kupoval nov računalnik, bom gledal tudi v to smer. Dejansko imam nov lužbeni lap top, na katerega pač ne morem instalirati privat stvari, lahko pa ga uporabljam kot naprimer sedaj. Imam tudi novo tablico, tako da kar se tiče računalnikov, sem zaenkrat preskrbljen. Manjka mi pa to, za kar sedaj tukaj težim. Ampak jbg, bo pač potrebno malo potrpeti.Daj prenosnik popravit, ali posodobit, pa bo večina stvari rešena.
Dodaj nekaj rama, zamenjaj disk s SSD-jem, pa bo letelo kot strela.
Ne spomnim se, vendar nisem bil pozoren, saj če dela na eni TV bi moral tudi na drugi. Ali...?aha, sem narobe prebral... ja, ce cc ne deluje isces pac boljse resitve...
cist tko btw, kako imas formatiran usb kljucek? a je na fat32?
hja, ni nujno... vem da smo vcasih morali vse na fat32 dajat za predvajanje iz usb... zdej so pa to ze starejse napra
Tega pa nisem vedel. Ja super še to.Upam da veš, da večje filme od 4 GB itak ne boš mogel gledat preko CC.