Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
No, jaz sem po šestih letih zamenjal S3 (zadnji dve sezoni sem jih imel gor tudi poleti) in preživel
Jst sem imel pred kakimi 6 leti na avtu s 60KM 2 leti stare S3, je blo treba ponucat komplet od zime čez poletje. Na asfaltu, ki ni bil ravno grob je v 4. pri pohoditvi gasa (tam na 2000 rpm) začelo "kopat". V vsako križišče sem se s 50km/h pridrsal (avto brez ABSja), s tem da sem se trudil zavirat predčasno. S Savo S3 sem tudi edinkrat v svoji karieri "zgrešil" ovinek, pa spet sploh nisem pretiraval. Profila je bilo vedno čez glavo.
Na zdajšnjem avtu sem tudi dobil ob nakupu komplet zimskih S3, profila cca. 6 mm, DOT 2 leti star (ena sezona je bila odvožena). S 150KM se avta po mokrem sploh ni dalo vozit, vsako speljevanje je bilo iz štandgasa ker drugače je nastal "burnout". V klanec sem speljeval z ročno, kar ponavad ne počnem, zato ker enostavno ni bilo možno tako natančno dozirat plina da nebi opletal avto levo-desno in jasno stal na mestu. Po pol sezone sem kupil druge gume in stare prodal!
Kar se tiče normalne vožnje pa je guma po suhem bila čisto solidna, po mokrem sem se kmalu navadil kje je meja zdrsa (oz. je bila ta tako nizko, da sem pač vedno vozil na meji in me ni moglo nič presenetit), torej načeloma bi se dalo preživet.
Skratka S3 mi bo v spominu ostala kot nostalgija oz. kot opomin zakaj NE kupit zanič gum!