Slovenska vojska

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.829
113
Kak te ne? Ti pravim, da načupana frizurca, urejena bradica, čeveljčki in lep fajni gej vibe (po možnosti uniforma v mavrični barvi) in bi še USA specialci, samo odleteli stran, ko bi videli našo armado. :cool: Islamisti bi pa harakiri izvedli takoj na mestu.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.311
3.923
113
Kak te ne? Ti pravim, da načupana frizurca, urejena bradica, čeveljčki in lep fajni gej vibe (po možnosti uniforma v mavrični barvi) in bi še USA specialci, samo odleteli stran, ko bi videli našo armado. :cool: Islamisti bi pa harakiri izvedli takoj na mestu.
Zmaga brez izstreljene krogle, ej!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.539
5.087
113
Verjetno je ta anonimka res produkt nekih mladcev, ki v vojsko ne sodijo. Stvar je danes prostovoljna, verjetno te ne držijo kot v tujski legiji, če hočeš odnehati.
Po drugi strani je lahko del problema, da vsak ni za vse in tudi vsak ni primeren za častnika. Jaz sem v JLA na začetku imel bolj malo stika z pravimi častniki, večinoma so se z nami ukvarjali desetarji. So bili dokaj zajebani, ampak fuknjen je bil samo en Mariborčan. Mislim, da so ga v prejšnji generaciji narobe ocenili, da ima dovolj prirojenih sposobnosti za to. Bosanci, ki so prišli "s pašnika", so ga v inteligenci, ki je vseeno nekaj rabiš, krepko presegali.

• Všeč mi je

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.817
2.609
113
90% prispevkov piše oseba, ki je to dala skozi, svoje izkušnje.

Ampak takele vojske, ki je omenjena v članku, NE rabimo.

Včasih so mame ponosno gledale zaprisego svojih sinov. In bile ponosne, kako so zgledali v uniformah.
Danes pa jokajo, ker se je sinček noht zlomil!

• Všeč mi je

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.539
5.087
113
Vojska težko veliko odstopa od ostalega stanja družbe. Tudi, ko smo se mi jebali v JLA, bi najbrž težko sprejeli standarde, ki so jih bili deležni npr. vojaki, ki so se pripravljali za morebitno vojno v časih okrog Napoleona.
Danes imajo v šolah težavo mladino peljati kam v "ekstremne" razmere, ker pozimi pridejo opremljeni (obutev, oblačila) na športni dan tako, da ne morejo stopiti z avtobusa, ker bi ogrožali njihovo preživetje. Zaradi lepotnih dodatkov ne morejo hoditi k telovadbi. NI sicer vsa mladina taka, ampak nek splošni nivo se menja.

• Všeč mi je