Ločenci in otroci ločencev

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:[/i
Kdo vas pa sploh sili imeti familije in otroke?
hysterical-1.gif

Sili nihče, tudi sam nimam problema z žensko. Moja izjava je seveda ciljala na splošno družbeno stanje v Sloveniji.
Imeti otroke je biološka naravnost bolj kot pa jih ne imeti - odrasel človek lažje v sebi zagovarja imeti potomstvo kot ga ne imeti. Če bi tvoja starša bila odločena jih ne imeti - kot se zdiš ti - bi odpadla tale debata. Očitno sta imela vseeno neko težavo s tvojo vzgojo, kajti smrdiš na patološkega narcisa in sem vesel, da si se pravilno odločil ne prenašat vzorec še dalje na morebiten svoj podmladek. Kar se izrodi, narava kar sama onemogoči. Četudi prek nečesa kar se zdi tvoja racionalna samostojna odločitev.
priden.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ma ja, vi, ki druge zmerjate z narcisoidnostjo, potem par let kasneje odpirate debate, kot je ta...Ti kr kraljuj..dokler te baba ne načevlja.

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Ma ne vem, nekak ima vsako zivo bitje teznjo po nadaljevanju vrste, saj bi drugace izumrli. Tako da v tem pogledu si ti isto posebnez. Ta izgovor, kako je samskim super fino fajn, je le nezmoznost sprejetja nejvecje odgovornosti, ki jo lahko ima clovek.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Takile frajerji ponavadi kasneje nabašejo na kakšno kravico s teličkom. Ostane jim vsaj tolažba, da je "njihovo" delo vsaj nekdo drug opravil..
hysterical-1.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ehja, tudi sam se spomnim sranja, ki sem ga bil deležen s strani sodnice (ženska).

z mojo bivšo ženo sva imela povsem zgledno ločitev, dogovor o delitvi premoženja, koliko in kdaj ji izplačam, skupen dogovor glede otrok (sinu jaz skrbin, hčeri ona), s tem, da sta oba ves čas skupaj in si ju "podajamo" skladno s predlogom pedopsihologinje, vse zapisano pri notarki, itd...

in nato obravnava na sodišču, kjer me sodnica po pregledu odlivov in prilivov na najinih računih grobo in glasno napade, kaj sem bivši ženi nakazal nek relativno velik znesek, vse v stilu da so to zapadle preživnine in da se ne držim dogovorov.

jaz v šoku tiho, ker takega odnosa pač nisem pričakoval...

in nato bivša žena mirno pojasni, da sem ji nakazal denar za zavarovanje njenega avta ali nekaj podobnega, ker sama ni imela denarja za to.

in sodnica ne bu ne mu, se ne opraviči, nič, nadaljuje v svojem stilu...

še bivša žena je kasneje na hodniku izrazila nezadovoljstvo z nastopom sodnice, ki bi zagotovo morala delovati nevtralno, ne pa da se tako očitno postavi na stran žensk/mater...

si ne predstavljam kako bi se zadeva končala v primeru, da bi bila ločitev "grde sorte" in da bi kaki zmaj od bivše žene zadevo zlagano potenciral...

ahjej, jeba tole partnersko življenje, a ne?

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ma ne vem, nekak ima vsako zivo bitje teznjo po nadaljevanju vrste, saj bi drugace izumrli. Tako da v tem pogledu si ti isto posebnez. Ta izgovor, kako je samskim super fino fajn, je le nezmoznost sprejetja nejvecje odgovornosti, ki jo lahko ima clovek.

No ja sej bomo izumrli. razen šiptarjev in musličev, ne vem če ma kdo še kakšno težnjo.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ma ja, vi, ki druge zmerjate z narcisoidnostjo, potem par let kasneje odpirate debate, kot je ta...Ti kr kraljuj..dokler te baba ne načevlja.

Zate je res bolje da ne nadaljuješ človeške vrste. SIcer pa se v tvojih postih čuti neka patetika, depresija in osamljenost. Stari, priznaj da si želiš ženske...Vsaj kakšno debelo, ločeno, prizadeto... Kontaktiraj forumskega kolega jtfc. On ti lahko odstopi svoje kontakte iz Badooja. Ni hudič,da se te kakšna ne usmili in spusti nase.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

Ja vredu, samo ne potem jokat, da se je imelo otroke z zmešanimi babami, ko pride do situacije, kot je tale v tej temi.
evil.gif

Pa kaj vam pomagajo otroci, če z babami niste sposobni shajat in biti možje in očetje..

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Zate je res bolje da ne nadaljuješ človeške vrste. SIcer pa se v tvojih postih čuti neka patetika, depresija in osamljenost. Stari, priznaj da si želiš ženske...Vsaj kakšno debelo, ločeno, prizadeto... Kontaktiraj forumskega kolega jtfc. On ti lahko odstopi svoje kontakte iz Badooja. Ni hudič,da se te kakšna ne usmili in spusti nase.

Smejim se, ko berem zadnje poste softiæa in podobnih. To je vse. Kolk ste mene pre.zajebavali, ko sem vam točno povedal kako pa kaj že 5 let nazaj. Sej, a nisi ti tudi ločen?

Sami ločeni luzerji, ki so vas babe načevljale in vi boste drugim pamet prodajali, kako pa kaj...
hysterical-1.gif

Kaj tebi pomaga, da imaš otroke, si odsoten oče in tvoji otroci bodo nadaljevali tvoj vzorec, ker je to pač v genih..

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Samskost, eni imamo pamet.

Kr nadlajujte, opisujte dalje "krivice" ob ločitvah..To je balzam za mojo cinično dušo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Imas svoj prav, ampak ni ga obcutka kot so otroske roke okol vratu. Prvi koraki. Prve besede. Potem par let smesnih izjav in njihove postenosti.

Mal tut steje skuhano, oprano in druzba.

Je pa res, da ce se zalomi dobis se znanja, ki jih v principu ne rabis.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Smejim se, ko berem zadnje poste softiæa in podobnih. To je vse. Kolk ste mene pre.zajebavali, ko sem vam točno povedal kako pa kaj že 5 let nazaj. Sej, a nisi ti tudi ločen?

Sami ločeni luzerji, ki so vas babe načevljale in vi boste drugim pamet prodajali, kako pa kaj...
hysterical-1.gif

Kaj tebi pomaga, da imaš otroke, si odsoten oče in tvoji otroci bodo nadaljevali tvoj vzorec, ker je to pač v genih..

Duško, ti si zadnji, ki se lahko komu smejiš. Že kar nekaj let te poznamo in vemo, da si na Alterju največji porabnik Fa šampona. Ga še vedno pod tušem tišiš v pest?
Je tudi tebe naredil kakšen samski atej, da furaš isti vzorec?

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
ne se sekirat, poznamo takšne majstre, pri 40plus samski, tu pa tam izobupan uhvati kakšno debeloritno mladoletno, ki se išče in raziskuje. Tip je potem kratkoročno olajšan, v javnosti se pa zadeve sramuje. Jeben lajf.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Zakaj pa bi morali vsi imeti otroke in ženo, če jim paše drugače? Live and let live.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Zakaj pa bi morali vsi imeti otroke in ženo, če jim paše drugače? Live and let live.

Tako je, ampak naj ne pametuje. Očitno mu ne paše, da mora srat okol.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Nimam izkusnje iz druzinskega sodisca (upam da je ne bom imel)
rolleyes-1.gif
lahko pa ti potrdim da tudi drugje ni veliko bolje.
Sodnica ti daje obcutek da zna izracunati krivuljo leta na Mars, hkrati pa ugotovis da ne ve da je 1+1 =2 in za to naroci izvedenca (ki ga placam seveda jaz), pa se tistemu ne zna postaviti vprasanj, da sedaj ze vec kot pol leta pise in dopolnjuje izvedensko mnenje. Se na zaslišanju izvedenke nista mogli ugotoviti kaj bi rade ugotovile. Pa spet dopolnitev in zaslisanje.... Enkrat bom sredi zaslsanja vstal in rekel da naj imajo koga drugega za norca in rekel adijo. Je be se mi kaj bodo oni odločil. Kot kaže, meni ne v prid. Ce pa že bodo, pa ni vredno mojih zivcev ki jih puscam na tej zadevi.
Dobro je edino to, da bom na lastni kozi spoznal delo sodisc v Sloveniji
bonk.gif

Hvala lepa, prvic in zadnjič. Vsaj na mojo zeljo.
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Vsako dopolnitev placas.

Jaz sem placal izvedenca, ki je mnenje kopiral, povrsno popravil in oddal. V mnenju sva bila zakonca x, ki sta ze obiskovala terapije na psiho kliniki, stara y itd.
K sem mu direkt rekel, da je popravljal, da pol zapisanega nisem rekel, je jokal, da take nesramnosti se ni dozivel. Sem mu v firmo poslal pismo, a je strokovnjak al zabusant. Je prijokal na sodisce, da kako fa ocenjujem. Sem mubrazlozil, da pac imam pravico in da ne ocenjujem njegovo strokovnost, ker te ni, ocenjujem pa izdelek in nastop.
V dopolnitvi je bil se bolj nastrojen proti meni. V 40 letni karieri je dal enkrat mnenje, da naj bo otrok pri ocety.

Gre pa za dr Pacnika. Bedak brez primere. Namesto, da pusti izvedensrvo pri miru in rise, on cuza denar. Pac lahko, ker ne idgovarja. Ce bi pa rn foter popoldne pokazal kaj je posledica povrsnosti, nestrokovnosti, bi bil pa jok.

Vsakic se vprasam, ali bi sodniki, idvetniki, tozilci, izvedencu, csd, delali tako kot delajo, ce bi odgovarjali za dejanja.