Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
malcomX saj si fajn napisal, ampak dokler nimaš otrok in stika z ostalimi starši od sošolcev tvojih otrok dejansko ne moreš vedet kaj se dogaja.
Nerabim imet svojih otrok, ker mi nečak vse pove in nerabim imet stika z ostalimi starši, ker mi seka pove kaj je na roditeljskem dogajalo in imam dokaj dober občutek kaj se dogaja. V vsakem primeru (hodi na OŠ ki ni v strogem centru mesta) vem da je manj nasilja med
otroci kot je bilo pri nas. Ko sem jaz hodil v OŠ 1-5 razred, je vsaj 3x na teden bil javni parsekundni pretep na hodniku in pa 19x na teden
parsekundni invite only 1:1 pretep na stranišču. Pa skoz smo koga terorizirali, bol z dolgčasa kot hudobije. In mi tamali pove, da nima
nobenih težav, razen kaj občasno s sošolcem mlatita nekega cigota. (enkrat je cigo pljunil z ljubega miru tega kolega, sedaj pa ga
redno cotata ko je prilika) No in tamali mi zares pove vse, od tega kdo ni naredil naloge, do tega zakaj je Miha plavi po hrbtu, ker ga je
ata razbil kot kanto, do tega da je Nini vkradel radirko, samo zato ker mu je všeč in jo rad jezi.
Nerabiš met otrok, dovolj je če si z enim v navezi ko ti pove čisto vse. Meni recimo pove več kot svoji mami. (mama pravi da more
povedat vzgojiteljici če ga kdo jezi, jaz pa mu pravim naj ga vseka z zvezkom okol kepe, če ne zaleže pa s torbo, pa če še vedno ne
zaleže pa petarda okol uhe; trenira hokej zato se bolj poslužuje zabijanja modela ob tablo/vrata...) in s tem mu dam malo vedet,
da sem na njegovi strani.