zakaj bi bil rezultat odločen, če nimam odvetnika?
na družinskem sem imel odvetnika. kot ga ne bi imel. vse rečeno je bilo preslišano, vsi papirji spregledani. sodišče sem trikrat pozival k reševanju težav s stiki po začasni odredbi, pa sodnica ni nič naredila. ločila me je z besedami, stavkom v sklepu.. glede stikov je še vedno vse narobe.
tukaj je sedaj v igri izvršba na omejevanje stikov. zimske počitnice mi je prevzela. nekje v temi je zapisan urnik počitnic in z izjemo enega je vsem jasno kako gredo. tudi ona je v odgovoru na izvršbo rekla, da je ponesreči prevzela moje zimske počitnice. ampak..ni mi za popravo nesreče dala prvomajskih..še več..spet mi jih rine anslednje leto. in sedaj v vlogi navaja, da ima ona prav. torej prizna, potem zanima in jaz rabim odvetnika?
a niso sodišča, da na podlagi dokazov iščejo pravico, odločajo? so. a to delajo? ne. a bom dal 1000, da bom kaj spremenil? ne.
sistema se ne da spremeniti. lahko pa čez 5 let vržem otrokom papirje na mizo in rečem berite, razumite in sodite.
ps
so mi zanč na enem sestanku rekli..pustite jo..vas bo še iskala. ona je povsem na dnu, razvalina, ima stisko, in mali otroci so vodljivo, čez čas bodo problemi.
super nasvet social psihologov. pusti..naj zavozi otroke, potem pa rešuj..
bom pa poskeniral vlogo in predlog očitnic, pa dal sem gor..za pomoč pri razumevanju.