Ločenci in otroci ločencev

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Sem malo gledal. Okoli prezivnin je recenega veliko. O ocetih, ki ne placujejo tudi. Stroka zna nakladat o ocetih, ki nimajo stikov.

Kdaj bo kaj na temo ocetov, ki jim mame otezujejo stike? Ko mame zivijo na racun otrok?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Pozitivna diskriminacija, ali kak temu rečejo
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Jaz temu rečem naravna selekcija. Neumnost pač stane. če drugega ne, pravdanja z noro babo.

sej ni problem v nori babi, idiotskemu decu, problem je v sistemu. tko kot ne deluje v primeru babe, ne deluje tudi v drugih primerih. a ti je to jasno?

ps
ti si se dobro odločil za naravno selekcijo.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Očeta so zaprli (priprli), ker ni želel prostovoljno izročiti sina. Da ne ovira postopka.
Kreteni, takim bi kolena obračal nazaj.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Kaj je bilo, lahko ZS! Imam tudi sam fine izkušnje. V bistvu je problem, ker smo deci danes preveč prijazni in ne tepemo več žena. Včasih se je točno vedelo kdo ima kaj pod kontrolo, danes so pa vse v "hlače" oblečene.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
evo..maratonsko zaslišanje je mimo. skoraj 5 ur. jedina je protestno zapustila sodno dvorano. upam in verjamem, da je tokrat pogorela na celi črti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tukaj skoraj težko pade zadeva. sodna odločba je jasna in sodnica je bila jasna. če se spomnite vprašanja kako potekajo počitnice, nekje na vrhu te teme, smo danes to malo razjasnili. je bila sodnica kar direktna. potem smo pa obdelali še zdravila. meni namreč odmeri zdravilo v posebej flaško, da s ene bi fiksal na strošek otrok, a odmeri narobe. tudi to smo verjetno potrdili.

čakam zavrnitev ugovora, potrditev kazni in izrek kazni zaradi ponavljajočih se dejanj.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Upam da zdržiš do tja, ko se ji pristrižejo krila. Za kozlat, pa ko pomisliš da si s to osebo nekoč delil dobro in slabo......
bonk.gif

Čist tak, by the way..... po tak ires grenki izkušnji s jedino, še imaš sploh kakšno željo po življenju s kako drugo žensko?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
danes sem prvič dobil občutek, da se režejo krila in to zelo odločno. s počitnicami jo je rezala s takim veseljem. pa potem še njenega odvetnika, da nej si le prebere odločbo, da tam vse piše.
z zdravili pa podobno.
dober filing je, ko sodnik reče aja, enkrat zastopite tako, drugič pa drugače? pa k dojema zgodbo in ko ti dovoli povedat in zapiše do zadnje pike vse.

btw.
što ne ubija jaæa. vem kje sem ga sral in kje ga več ne bom. če ga pa bom, pa vem kaj zdržim in kaj lahko še enkrat dam čez. in vem kaj me čaka in kaj je alternativa.
na tole z jedino glej kot na..učenje. veliko sem se naučil, osebnostno zrasel. in to dajo čez mnogi, ampak če tebi rečem, da te čaka to in to boš rekel bla bla..in šel sam čez. človek se mora učit na lastnih napakah, več ali manj.
in še tole..menda ja nisem tak baksuz, da dvakrat najebem. če pa sem..pa jebalo mater bogu in zvezdam, usodi in vinu.
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik softi pravi:
danes sem prvič dobil občutek, da se režejo krila in to zelo odločno. s počitnicami jo je rezala s takim veseljem. pa potem še njenega odvetnika, da nej si le prebere odločbo, da tam vse piše.
z zdravili pa podobno.
dober filing je, ko sodnik reče aja, enkrat zastopite tako, drugič pa drugače? pa k dojema zgodbo in ko ti dovoli povedat in zapiše do zadnje pike vse.

btw.
što ne ubija jaæa. vem kje sem ga sral in kje ga več ne bom. če ga pa bom, pa vem kaj zdržim in kaj lahko še enkrat dam čez. in vem kaj me čaka in kaj je alternativa.
na tole z jedino glej kot na..učenje. veliko sem se naučil, osebnostno zrasel. in to dajo čez mnogi, ampak če tebi rečem, da te čaka to in to boš rekel bla bla..in šel sam čez. človek se mora učit na lastnih napakah, več ali manj.
in še tole..menda ja nisem tak baksuz, da dvakrat najebem. če pa sem..pa jebalo mater bogu in zvezdam, usodi in vinu.
smile-1.gif

Sem vesel zate, da se ti kaže oz je pokazala luč, čeprav tunel verjento še traja. kar se sranja tiče, vsi ga lomimo. saj veš tisto o brezmadežnem in kamnu. Nisi ti nobena izjema. Pa kolikor berem je sodišče dejansko sodišče in dela kot mora delovat. To je lepo prebrat

tko da sem vesel zate in upam da se zadeva srečno razreši
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
No končno sem kar dobre volje ratal zraven branja, držim pesti za naprej
zmaga.gif