Lj Polje najden mrtev policist

B81

22. jul 2007
37.628
10.919
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
droga.....samo kaj je delal sam? je bilo to v delovnem ali privatnem času?

Kakšna droga? Če je pa en druzga ustrelu... je bilo ljubosumje in neka ženska vmes...no vsaj to mi je prišlo na ušesa...

V vsakem primeru čist neprimerna rešitev ljubezenskih trikotnikov,če to drži.

hja no, tudi Troja je padla zarad ženske... škoda človeka.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
problem je le v tem, da ima psihično nestabilen policist strelno orožje, večina drugih poklicev pa ne,
Ja no, če ga uporabi proti sebi..drgač so pa sekire, noži, ipd. ravno tako nevarni in dostopni vsakemu..
dobro, da so minometi nedostopni, bi bila še večja štala.
cool-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.375
5.648
113
Glede na stevilo zapitih jagrov se cudim da ni samomorov oz pesdarij s strelnim orozjem vec!

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Jaz se torej tudi čudim...zgleda, da le ni toliko zapitih, kot si nekateri amaterji predstavljate.

Prosim lepo, enkrat sem naletu na nek izpit za lovca psa in so streljali na zive race in jih je mogu pes prinest. Jagrov 10 pa vsi tolk steklenih rdecih oci in pijanega pogleda da je kaj.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Torej je bil v uniformi? Ali ne, če ni umrl med službeno dolžnostjo? Zakaj se potem vedno ne napiše:našli mrtvo prodajalko (vstavi poljubno)?

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Jest močno dvomim v te šnel kurz preverjene policiste...
Pri pogrešanem zadnjič (prometna nesreča) je bilo truplo 200m od najdenih stvari pokojnega, v Preddvoru je znanec zapeljal v Jezero, ga niso našli niti potapljači... (pa vemo kaj je Preddvorsko jezero), celo več iz partnerke so se delali norca, da je zbežal z ljubico..
itd...
Vcepljajo pa nam, da je to nevaren poklic, premalo plačan, čeprav imaš kup poklical tudi do 20 krat bolj nevarne, pa je vse ok.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Kdo ti bo pa delal še v takem poklicu?

Se za vojsko pa tut isto velja, največjo sodrgo dobijo kar je možno. Takih tut, če nimamo... bi blo boljše, če bi imel doma orožje tako kot švicarji. Pa še raven demokracije, bi se dvignila.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Če sem ironičen je bla tema o policajih, naj bi tam delal samo presežek.
Skratka je jasno zakaj padajo večina kazenskih zaradi nezakonitega pridobivanja dokazov oz nestrokovnega...

Da bi zato kdo ogovarjal, je v stilu JU nobeden ni nič odgovoren. Pa še rek ne morjo me tako slabo plačat, ko jest lahko delam.
Se kr strinjam s'tabo...

Prostovolci ki so našli pokojnega imajo precej povedat čez policijo in amaterstvom, še več so kar zaprli območje, da ga ja niso mogli najt. Očitno rek o policajih še kako drži...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Jaz se torej tudi čudim...zgleda, da le ni toliko zapitih, kot si nekateri amaterji predstavljate.

Prosim lepo, enkrat sem naletu na nek izpit za lovca psa in so streljali na zive race in jih je mogu pes prinest. Jagrov 10 pa vsi tolk steklenih rdecih oci in pijanega pogleda da je kaj.

hysterical-1.gif
dvomim, da je kdo trezen ali vsaj odrasel.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Glede na stevilo zapitih jagrov se cudim da ni samomorov oz pesdarij s strelnim orozjem vec!
ejjggaaa.... z alkoholom pozabiš na težave, trezen si jih pa delaš
cool-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Se za vojsko pa tut isto velja, največjo sodrgo dobijo kar je možno. Takih tut, če nimamo... bi blo boljše, če bi imel doma orožje tako kot švicarji. Pa še raven demokracije, bi se dvignila.

Policaji imajo vsaj neke šnelkurse psihičnega stanja človeka. Vojska pa menda samo pogovor. Kakšen ne vem. In ko vidim, kolk in kakšni so v vojski in dolžijo orožje, se resno bojim kaj bo, če mejo prestopijo samo navijači Dinama z baklami.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.055
204
63
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kraj dogodka

Na tej lokaciji ter nekaj metrov naprej in nazaj se dostikrat zbirajo sumljivi avtomobili in mladoletni hašišarji, pa tudi parčki radi izkoristijo to lokacijo za doldajanje... No pa tudi kibla dostikrat kroži na tem območju...