Lj Polje najden mrtev policist

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.205
714
113
Policisti so samo ljudje v policijski uniformi ... z vsemi krizi in tezavami in boleznimi ... tako da pocakajmo ...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113

Ljubljana: našli mrtvega policista

Kmalu pa nam je grozljivi dogodek potrdila tudi Nataša Pučko iz ljubljanske policijske uprave. »Ta trenutek vam lahko zgolj potrdimo, da je bil danes okrog 17.50 ure na območju Polja v Ljubljani, na makedamski cesti, najden mrtev policist. Policisti izvajajo vse nujne aktivnosti in preverjajo okoliščine samega dogodka. Več informacij vam bomo posredovali, ko bodo te znane,« pojasnjuje. Policist naj bi umrl zaradi strelnega orožja.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:
Policisti so samo ljudje v policijski uniformi ... z vsemi krizi in tezavami in boleznimi ... tako da pocakajmo ...

Se strinjam.

Predvsem pa s premajhnimi plačami.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Vsaj 1,5k neto (+dodatki), nekaj takega kot gasilcem in reševalcem.

Aja, iz policajev bi izvzel cestne inkasante, ti imajo ene 0,8k dovolj.
evil.gif

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Sej je napisano na OBMOČJU Polja, kamor pa kraj objavljen nekaj postov višje nedvomno spada.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.698
1.059
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
Tole pa kolikor jaz vidim ni Polje.
Ampak je cesta v Čistilno napravo Zalog. Nekje mad Zadobrovo in reko Savo.
Zemljevid

Polje je 2 km stran. Vmes je vsaj še kraj Zadobrova in pa Jata (vsaj včasih je bila tam) in nekaj njiv. To je kakih 3-400 m od Save.

BugiMen

Pripravnik
14. apr 2011
70
2
8
Vmes je še Zadobrova in Novo Polje....
Območje Polja sega do podvoza štreke na severu, kjer se nadaljuje Novo Polje....

Nazadnje urejeno:

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.698
1.059
113
Citat:
Uporabnik BugiMen pravi:
Vmes je še Zadobrova in Novo Polje....

Eni se trudimo precizirati lokacijo.
Drugi pa vztrajajo, da se je to zgodilo v četrtni WTF skupnosti Polje. .... Zakaj se potem preprosto ne napiše: V Ljubljani so usterili policista (kaj je tudi res).

Pa helikopter je letal kako uro tudi nad levim bregom Save. Tam nekje do Šentjakoba. Če bi letal nad Poljem, ga jaz sploh nebi videl ne slišal.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Jaz sem imel ravno to srečo da sem prišel tam mimo ob 18.00 , tam sta bila dva rešilca pa cca 2-3 policijski vozili, še preden so bile vse zapore itd...v roku 2-3 minut oziroma toliko da se je obrnilo, so ble postavljene že 4 kontrolne točke od mesta napada do obvoznice, od civilnih vozil do belo modrih, je pa neka neuradna info da je policaj ustrelil policaja . Vsem se je vidlo da so napeti, obvezno v roki pištola ali brzostrelka , pregled prtljažnika , neprebojci...

Če drži ali ne,se bo pa kej kmalu več vedelo...

Rešilci in beli kombi itd, skratka crime scene je bil pa točno tukaj

KLIIIIIK

Za moje pojme je to Zalog ali pa Zadobrova
grin1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Komplicirate za bv
smile-1.gif

Uglavnem, a nimajo dečki za izravnalne ukrepe ( VW Golfi VI karavani ipd.) bazo zraven Pošte v Polju