Krivda lastnika vozila?

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
...kolega imel par zadev, prekrškov, nazadnje prek 100 km/h v MB na 50 omejitve. Ker je imel že pred tem neko nočitev pa alkotest in odvzem krvi je odklonil (kar je po moje že odvzem izpita) zdaj išče enega, ki bo rekel, da je vozil in bodo njemu vzeli izpit, torej kakega 80 letnika
smile-1.gif

No nima veze to, da takega verjetno ne bo našel, jaz pravim, da bo kriv on, ker ga je dobil radar, slika in se voznik sploh ne vidi prav.
In tako sklepam, da voznik prevzema odgovornost za to.
Ampak kaj, če bi avto ukradli? (bi moral takoj prijavit krajo, valda).

No, kdo bo kriv? Lastnik ali oni čiča, ki bo ostal brez izpita in zaslužil 500 eur od kolega? Tnx

Lp

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Glede na prekrške ki jih je že naredil in si jih opisal mu naj kar vzamejo vozniško, se bomo drugi bolj varno vozli, ker brez zamere alko za volanom pa 100 tam kjer je 50 glih ni več normalno.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Pa 500€ tudi ni noben denar za to, da moraš it spet izpit delat. Razni dedki se pa sploh najraje furajo okoli, ker jih noge ne držijo več.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
sem ravno hotel napisat, da je 500eur smešna cena. Če bi rekel 3000 bi razmislil. (kazen + avtošola + čas, ko se moram z biciklom vozit)

lp

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
...kolega imel par zadev, prekrškov, nazadnje prek 100 km/h v MB na 50 omejitve. Ker je imel že pred tem neko nočitev pa alkotest in odvzem krvi je odklonil (kar je po moje že odvzem izpita) zdaj išče enega, ki bo rekel, da je vozil in bodo njemu vzeli izpit, torej kakega 80 letnika
smile-1.gif

No nima veze to, da takega verjetno ne bo našel, jaz pravim, da bo kriv on, ker ga je dobil radar, slika in se voznik sploh ne vidi prav.
In tako sklepam, da voznik prevzema odgovornost za to.
Ampak kaj, če bi avto ukradli? (bi moral takoj prijavit krajo, valda).

No, kdo bo kriv? Lastnik ali oni čiča, ki bo ostal brez izpita in zaslužil 500 eur od kolega? Tnx

Lp

kakšna ideja

Pol bo pa napumpal eno pa bo spet iskal prostovoljca za očeta proti plačilu.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
no ponavadi je tako da kar ona poišče "prostovoljCa" za očeta:) tako kot on išče nekoga ki bo namesto njega kazen odslužil...

pač kurva ostane kurva slab šofer pa slab šofer;)