Košarka EP 2009

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Slab dan so imeli no......V hotelskem baru so imeli sangria party...pa se jim je med tekmo mal spahovalo....
grin1.gif

Sej boste vidl proti Nemčiji....
rolleyes-1.gif

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.543
3.895
113
Ljubljana
hmpg.net
Napad je bil sicer slab (na vseh tekmah), ampak recimo, da se da to popraviti.

Ampak da obrabo igrajo beki tako, da igralca pustijo v sredo na centra, ko pa pride prevzemanje pa ne presekajo podaje dol, ajme , to je pa lenoba.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja no, ce nekdo rece naj se Zdovc spoka domov, a je to res tak greh? Vecji greh je, ce ma en od igralcev odprt met za 3 parkrat zapored in zgresi
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
467716-post_slo.gif

I couldn't agree more
grin1.gif

Jaz jih bom podpiral in vrjel do konca, da bodo osvojili kolajno. Če pa ne bodo, pa ne moreš krivit Zdovca za to, da je poizkusil.

Ne smemo bit taki gnoji in ob vsakem spodrsljaju samo pljuvat, je pa normalno, da nam ni to všeč...al kaj.
tongue-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:

Jaz jih bom podpiral in vrjel do konca, da bodo osvojili kolajno. Če pa ne bodo, pa ne moreš krivit Zdovca za to, da je poizkusil.

S tako ekipo, bi lahko poskusil tudi jaz ali pa ti, ali pa kdorkoli. Jurček pač ni za trenerja/ selektorja/ vodja ali kakor koli pač hočete.
Ni in pika. Bil je povprečen ali dober igralec, trener pač ne bo NIKOLI. Naj gre v Bohinj in tam uživa penzijo.

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Dejstvo, da nima dovolj izkušenj, trenerskega znanja in da ne bo kos nalogi ga bo še konkretno tepla. Slovenska javnost ga bo v primeru izredno slabega uspeha obglodala do kosti. Samo upam, da ne bo še Mahoriča potignil s sabo, če se to zgodi.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.543
3.895
113
Ljubljana
hmpg.net
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
Bil je povprečen ali dober igralec
Kaj bi pa moral narediti, da bi bil odličen igralec? Limoges 1993
cheer.gif
ni bilo dovolj?
Bi bilo bolje, če bi imel NBA prstan, tako kot ga imajo recimo Vujačič, Tabak pa še kakšen iz bivše Juge bi se našel
bonk.gif

Če ga tako počez ocenjuješ kot igralca, morda tudi trener ni tako slab
cool-1.gif
, čeprav tu bi pa res rekel, da mu nekaj manjka (dvoje). Vztrajnosti in odločnosti. Če ni šlo, kot so se dogovorili, se je raje umaknil on, namesto, da bi udaril po mizi in zahteval red. Vsaj tako je dajal vtis, glede na to, da insiderskih informacij o njegovih pogovorih z upravami in igralci, nikoli nisem imel.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Sem bral danes Zdovčev intervju v časopisu.
Pravi, da se na igralce ne misli dreti in jih preganjati, ker smatra, da če igraš za reprezentanco avtomatično pustiš dušo na igrišču.
Spet bodo najlepši poraženci!!
Druga podobna izjava. Odkar je Smodiš poškodovan je v ekipi več vodij. Bomo gledali zgodbo iz Koreje pri fuzbalu???

Ampak smo Slovenčki eni fenomeni. Vsi se imajo za nekaj najbolšega in noben ne je.e ekipe pol posto. Pa je to v službi al pa v športu. Vsi bi bili pametni in najbolši.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Jaz samo upam, da se po tekmi z VB ni ponovila zgodba Tušek-Gorenc. Ali pa da se ne bo ponovila. Ker na obeh prvih tekmah v Španiji sta bila Golemac in Nachbar vseskozi "na liniji". Že nekaj let imam občutek, da je Nachbar blazno "brihten" in da se on ne zna podrediti kolektivu. Upam, da se motim.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
No ja....5 minutes of fame je blo tole
rolleyes-1.gif
. Itak, da rab vec casa za prilagoditev, ki ga pa zdej nima vec....no ja, mogoce se je pa pravilno odlocil Zdovc, tezko recem. Sam bi velik rajs vidu, da bi se se trudil ga uigrat v ekipo.....

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Oni ven, drugi not, tretji ven, oni ta zadaj ne ve kaj bi, prvi nazaj not....na koncu bomo pa deseti.
bonk.gif
Medalje mi od blizu ne bomo videli, ne s takim načinom dela.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Pa ta zdovc ni normalen. Fukne ven Vujačiča, ki bi dejansko nekaj dal ekipi, ostane pa Golemac?
bonk.gif

Zdej pa sam še udriha pa smodiša doma pusti, pa smo zmagal!

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Pogumno je tole. Če ne bodo nič naredili ga bodo mediji pojedli, če mu pa rata bo pa glavi na naši vasi.
Če je s tem Zdovc dobil mir v ekipi ja naredil edino pravilno. Vujačič je samo en, zmaga pa vedno ekipa.

Sem pa govoril z ene parimi, ki zelo dobro poznajo stanje v ekipi in pravijo, da je Vujačič res težak karakter. Sloh odkar ima NBA prstan.

Upam, da bo letel še Golemac (čeprav mislim, da nebo) in S.Udrih.
Za rezultat pa nujno potrebujejo tudi Smodiša, ker je trenutno pod košem samo E.Lorbek

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ma za spečt kakšno trico in grist v obrambi (kar je počel) niti ne potrebuje kakšnega posebnega uigravanja. Čudne fore ma Zdovc - podobno je blo z odpustom Miliča iz Olimpije...

Podobne teme