Košarka EP 2009

Hauptmana bo treba nazaj poklicat
grin1.gif

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Pride Vujačiæ baje že na naslednjo tekmo proti Hrvaški. Nekaj je imel poškodovano koleno. Pa Beno bo tudi nazaj, tako da razen Smodiša ne bo manjkajočih na tekmah proti bratom Hrvatom .
grin1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sicer je prav, da nekdo prevzame odgovornost v zadnjih sekundah, v tem primeru Lakovic. Ampak ko se spomnim zakaj smo sli domov nazadnje.....ko je mel 5 al 6 sekund se? pa je kar cakal pa na koncu trojko zabrisal.....please not this shit again! Lahk bi drugace odigral, sam je bil pod vtisom tekme, ko je s trojko prinesel zmago, pa je hotel se enkrat isto ponovit al kva
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Sicer je prav, da nekdo prevzame odgovornost v zadnjih sekundah, v tem primeru Lakovic. Ampak ko se spomnim zakaj smo sli domov nazadnje.....ko je mel 5 al 6 sekund se? pa je kar cakal pa na koncu trojko zabrisal.....please not this shit again! Lahk bi drugace odigral, sam je bil pod vtisom tekme, ko je s trojko prinesel zmago, pa je hotel se enkrat isto ponovit al kva
grin1.gif

ja tista tekma je bila pa vredna svojga dnarja, 7 sekund do konca, pipan vzame timeout, peterka se vsede pred njega uni 30 sekund ko nor neki riše na tablo, pol pa lakovič stoji na sredini pa čaka, da se čas izteče pa fukne trojko
bonk.gif

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Sej to je zmeraj tako. Ko je nek naš športnik dober ga podpiramo, navijamo, polnimo šprortna prizorišča. Ko pa malo zajeebe, smo pa tako kritični, da človeku zamorimo nosit slovenske barve.
V Sloveniji še ni bilo "for better or for worse".
frown-1.gif

Drugače jaz nimam nič za komentirat Lakovičeve igre. Fant igra za Barcelono in bo že nekaj na tem, da je dober igralec. Mal je pa poln sam sebe....no v bistvu kar veliko, kar je za na igrišče dobro
grin1.gif

Maruti

Pripravnik
23. jul 2007
30
0
6
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Ko pa je dal trojko v zadnji sekundi proti Makaronarjem, pa ste ga vsi v zvezde kovali..ste mi vi eni pravi poznavalci, ja!

maš prav, ko je dal dolgo nazaj trico, smo ga res po rokah nosili. Se pa čudim, da na seznamu ni Teomana Alibegoviča, saj, porka madona, je le naš najboljši strelec... Da ne omenjam Slavca. Al pa, da ne bo kdo pozabil Francija Rupnika - legendo idrijske košarke...

Vsak se enkrat zmatra...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Ko pa je dal trojko v zadnji sekundi proti Makaronarjem, pa ste ga vsi v zvezde kovali..ste mi vi eni pravi poznavalci, ja!

erm... situacija je bila malo drugačna, saj ni problem, da človek zgreši, jebat ga, gre se za način kako je to zgrešil...

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38

sem v soboto prvič uspel malo pogledat naše kako špilajo, pa še to samo med
nahrung002.gif

Moram rečt, da sem bil (sicer vem, da gre za pripravljalne tekme, pa vseen) Golemac
13.gif

Jurček kaj ona dva delata v reprezentanci in sploh zakaj, čemu igrata zaključke tekme
confused-1.gif

Če bo tako
aplauz.gif
hvala bogu, se vsaj ne bom sekiral, če ne bom uspel nobene tekme videt

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
s. udrih je začuda prvo tekmo proti hrvaški zelo solidno odigral.

Golemac se je pa prot svojim mogu mal dokazat, čeprou mu ni glih ratal :p

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Sem gledal drugo tekmo s Hrvaško v Pazinu.
Golemac kre.ten se je skregal z gledalcem in naredil korakov toliko, da bi lahko peš prišel do Ljubljane.
Se je pa ful poznal, čim je šel Lakovič na klop in je bil prvi plaj Klobučar al pa S.Udrih je bilo konec igre.
Mislim, da S. Udrih nima kaj početi v reprezentanci no pa Golemac tudi, da nebo pomote.
Najbolj sta me presenetla oba Lorbka. Erazem je trenutno najboljši igralec reprezentance. Je prvi center in pomoje se Brezec s tem glih nebo strinjal. Medtem ko so hrvati Brezca zrinl izpod koša se Lorbek ni pustu. No pa tudi Brezca nikoli nebom zastopil kako lahko pri svoji višini meter od obroča tiši žogo k tlom namest da bi jo zabil z obrambnim igralcem skupaj. Domen je pa zelo dobr odigral predvsem obrambo v napadu je pa tudi naredil kar lepo partijo. Za menjavo na beku ali krilu bo čist OK.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Golemac se je skergal s predsednikom hrvaške zveze, ker mu je le-ta očital igranje za SLO (al neki tazga).

Mislm, da zna turnir v Španiji pokazati pravo moč naše reprezentance. Upam samo, da se ne bodo preveč iztrošili na teh pripravljalnih tekmah in izdali preveč adutov.

maskwoz

Pripravnik
2. feb 2008
77
0
6
KRŠKO
Ne razumem kakšne adute bi lahko izdali veča ali manj se za vsakega ve kaj je zmožen.

Glede na igre naše reprezentance pa bi rekel tole:
Igra je vseskozi enaka, po mojem mnenju povprečna, igralci so statiæni brez, ko dobi naš igralec žogo je te počasna, zdi se mi kot da kroži zemlja okrog koša, po tem ko pa primankuje časa pa ta zemlja dobi negativne pospeške, drži se jo kot da je iz dreka, pol pa kot kure tekajo hkošu in dejmo sedaj koš pa čeprav je v pred košem zid in v košu beton. NO GO.

Ko so Hrvati recimo malo hitreje podajali so si takoj priigrali prostor in naši fantje si pri tem niso pomagali.

Hočem reči da smo preveč statični in zabetonirani.

Upam na dober rezultat , bojim pa se da bo treba malo hitrosti vnesti v našo igro.

PS Golemac pa koraka kot da pleče s Venturinijevo ajjaja

Pa da vas čujem!

GO BIG OR GO HOME
cheer.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik maskwoz pravi:
Ko so Hrvati recimo malo hitreje podajali so si takoj priigrali prostor in naši fantje si pri tem niso pomagali.

Tako nekak je zgledu prvi polčas druge tekme. Samo ko so jih pa v obrambi stisnil. Peterka Lakovič, oba Lorbka, Nahbar, Jagodnik so se pa Hrvati čist zgubil.
Glih tukaj se je lepo vidl, da dokler je bil Brezec pod kosem so lahko Hrvati igral pod koš in so obrambo raztegnili. Ko je prišel Lorbek je bilo zabave pod košem konec, beki so pa lepo zaprli zunanje igralce. Obramba kot je bila na začetku drugega polčasa je bila res za v učbenik. S takšno bi lako še kaj ratal.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Mislm, da se bo igra izobljšala z vsako tekmo posebej. Upam pa na popolno okrevanje Udriha, ki je po mojem mnenju edini pravi play v naši reprezentanci. Zanima me kaj je zmožen Vujačič.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Jest na Vujačiča glih kaj dosti ne stavim. Igralec, ki ima v klubu nalogo da igra obrambo in podaja Kobiju je tudi v reprezentanci teško nosilec igre. Upam sicer, da me bo pozitivno presenetil ampak ...

Podobne teme