Košarka EP 2009

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:
Sej je dober Vujačič, ampak mislim, da ne bo velike razlike, če ga ni, ker roko na srce, res ni bil uigran.

who gives a [censored]? še ogromno časa je, da se en profesionalen igralec uigra... raje reskiram z vujačičem, kot da grem na ziher z golemcem...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Še ena kretenska poteza za v anale največjih traparij slovenske reprezentančne košarke.

Vujačiča bi lahko črtal samo v primeru, da ne bi mogel hodilti (enako kot velja za Smodiša etc.), ali zaradi disciplinskih težav - kot je znano zaenkrat težav z disciplino pri Vujačiču ni.

Kakšno je sedaj sporočilo Vujačiču? S. Udrih je boljši, ali kaj?

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Mah, itak da se mu bedno zdi verjetn. Tok so se trudil ga "pregovort", ima smolo s kolenom, pol ga pa domov poslje Zdovc, ker ni uigran, po kolk? enmu tednu igranja? Oziroma 1 trening in 2 tekmi? al 3?
confused-1.gif

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Vujačič tudi če ni uigran oz. kar so pač naši napisali lahko ustvari razliko sam, zato res ne vem zakaj njega ven, če smo že pri pripravljenosti bi prej odpadel Smodiš.

Že vidim polom naših na EP.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Kot je rekel Milič, tudi če ni bil pripravljen za celo igro, je še vedno lahko joker s klopi. Zakaj raje ne pustit doma mladince v pravem pomenu besede?!?

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Zgleda, da sem eden redkih, ki razume Zdovca.
On in samo on je odgovoren kdo igra in kakšen je rezultat na koncu. Iz zunaj morda že zgleda, da bi lahko počakal z Vujačičem in ga kasneje ko se uigra dal v ekipo. Ampak ta ekipa z Vujačičem je bila slabša od une, ki je igrala proti Hrvaški. Manjkala ji je predvsem želja po igri. Morda je bil pa res on problem.
Če bo reprezentanci uspelo bodo Zdovcu vsi čestitali in konec. Če pa medalja ne pade ga bodo (bomo) vsi poglodali do kosti.

Najbolj mi gre pa na ku.ac Milič, ki zdej zdravi svojo sovraštvo do Zdovca, ki ga je vrgel iz Olimpije kot debelega, lenega pujska.

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Mogoče je bil pa pritisk s strani Vujačičevega manegerja, da mora Vujačič prevzeti vidnejšo vlogo v reprezentanci, in ker Zdovc ni mogel pristati na to, so se raje razšli. Jaz kar stavim na to. Bolj kvari Vujačičevo ime to, da je na Europskem prvenstvu pa sedi na klopi, kot to da ga sploh ni v reprezentanci.

Sicer pa nismo še slišali izjave od Vujačiča. Ali pa ste, pa jaz nisem. To je tudi en pokazatelj, da vrjetno ni glih besen in da vrjetno ni bila vse to zgolj Zdovčeva muha.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Naši košarkarji so vsako leto favoriti za medalje, sijajni posamezniki, ki imajo vodilne vloge v svojih klubih, potem pa medalje oziroma podelitev le teh samo po televiziji lahko gledajo. In kot se mi zdi, ne bo letos nič drugače...

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Ksz

Vujacic je letel zato domov, ker naj bi naredil pizdarijo v slacilnici in pac je jasno ratalo, da ne rabimo se enga Zahovica.

Sem pa izvedel od nekoga, ki je zelo blizu reprezentanci.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.543
3.895
113
Ljubljana
hmpg.net
Tudi po mojem je razlog to. In vsako nakladanje, kako bi Vujačič lahko sam rešil tekmo in da igra dobro obrambo
hysterical-1.gif
, je morda od vas kdo gledal kakšno tekmo iz Spanije.
Kaj so delali igralci, ki jih je on pokrival? Kar so hoteli, samo to je pošten odgovor. Vedno so šli v prodor po sredini, če so se pa slučajno vmes ustavili, je šel pa on nekam u nepovrat, da je bil sam. Res pa je, da je vsaj učinkovito delal prekrške, če ga je naredil (ponavadi na centru, ker je zamudil podajo) igralec ni mogel dvigniti rok. Tu se pa vidi NBA šola
smile-1.gif

Šut kadarkoli le lahko (samo Nahbar je imel še "boljši" izbor trenutka za šut, pa tudi v obrambi je deloval enako "trdno"), brez neke izdelane akcije. Saj ne trdim, da je akcija potrebna, ampak treba je pogledati, če so tvoji soigralci uspeli zavzeti prostor za skok v napadu, ne pa metati takrat, ko je vse zaprto.
In za obe omenjeni NBA zvezdi velja, če šut ne gre, pa če si tako dober, potem lahko vedno greš v prodor, še posebej proti močni reprezentanci VB, kjer bodo sodniki vsaj približno pošteno piskali (proti Špancem je bilo jasno, da jih ne bodo samo okradli, ampak tudi odrli, če bo treba). Koliko prekrškov je bilo narejenih nad njima?

Košarka je timski šport. Tudi veliki črni bog je kdaj naredil vse, potem pa podal, ker je vedel, da bodo zmagali samo skupaj. Za zmago rabiš najmanj 1200%, če jih Vujačič lahko da 200% (po mojem sicer tega sedaj ni sposoben, morda pa kdaj bo, če bo uredil glavo, vse ostalo namreč ima) , pa zato ostalim ubije voljo, da ne igrajo 100%, potem je bolje, da ga ni.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sam a se to sam pri nas doagaja al kaj, da se neki skregajo u reprezentanci. Res nwem, a usi res tok sam na svojo rit misljo namest v skupno dobro reprezentance. Vosli.
bonk.gif
Ce je res jezik stegoval, kar baje zna, pol je kr uredu, da ga je domov poslal, po drugi strani, ga pa vrjetn ni zastonj stegval....kok je pa igral Vuja? En piskin dim...
No ja, se zmer upamo na killer combination peterke, da raztrgajo to Evropo enkat
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
tisto o egu je vse skup malo debilno razpravljat, da je kateri od naših reprezentantov res neumen močno dvomim, vsi komplet pa imajo podpisane pogodbe za vsaj 1 sezono, tako, da igrajo sproščeno brez potrebe po dokazovanju novim dejodajalcem

in valjda tud js, če sem vujačič se bi pizdil, zakaj ne igram več, ampak ne zaradi ega in potrebe po dokazovanju, ampak zato, ker si želiš zmage in medalje...

tu pa potem pride na vrsto psihološka plat trenerskega poklica in za zdovca sem globoko v dvomih, da ima karkoli pojma o psihologiji

vse se da, če se hoče in ne dvomim, da je vujačič hotel igrati za SLO po najboljših možnih močeh, če pa on tega ne zna izraziti na primeren način, mora pa strokovno vodstvo poskrbet, da se pravilno razumejo in da se zadeve poklopijo...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Eh dej no. Zveza naj dela čudeže in se klanja raznim kavazi NBA zveznikom?
Sem bral malo tudi en košarkarski forum, ker je nekaj ljudi ki ve kaj piše in ena izjava je zanimiva. Vujačič je še kot mladinec, da je prejel dovoljenje za odhod v tujino (Italija takrat), podpisal, da bo se javil na vsak reprezentančni sklic. Če je to res me prav zanima kje je bil do sedaj.
Drugače je pa prav, da trener VEDNO določi ekipo in prav, da je udarl dam kjer ON smatra, da je najšipkejša.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Zdovc je isti qurac kot Katanec.

Priden, miren, ubogljiv, zvest kot šarplaninec in glup kot kornerska zastavca. Oba sta igrala kot vodonoše in ne marata kreativnosti. Pri Katancu je padel Zahovič, pri Zdovcu pa Milič in Vujačič. Nek predhodnik pred mano je lepo povzel travme iz preteklosti, ko sta Katanca jebala Vialli in Mancini, Zdovca pa komplet Yu reprezentanca. Ko tak človek postane po nekem čudnem naključju gazda, se maščuje tistim, ki poosebljajo njihove prejšnje "mučitelje".

Podobne teme