Bioetanol še ena neumost ekofašistov.Problem v bencinu je predvsem eko sranje, ki ga dodajajo noter. Zato jaz tankam na Petrolu, kjer je še vedno E5, če se prav spomnim.
Bioetanol še ena neumost ekofašistov.Problem v bencinu je predvsem eko sranje, ki ga dodajajo noter. Zato jaz tankam na Petrolu, kjer je še vedno E5, če se prav spomnim.
Imaš 2 rešitvi.Kaj pa dizel? Kok casa lahko čiča pa čaka?
Evo nova Mazda
Sam ne pozab, da mi se zdaj ne pogovarjamo o neki povsem novi tehnologiji, ta e-jajca na težke baterije so stara že 100 leti in smo se jih vmes že enkrat znebili, a jih je genij Musk pripeljal spet nazaj.Ohh, ja, ker dve tonski V12 motor z 75 konji v ameriških avtih je bil ovira. Pa od 7 metrov avta, je bilo za potnike na voljo 2m, ostalih 5 pa za motor.
Ta mala bo 44000€ v Nemčiji.Pri tej Mazdi bo zanimivo videt ceno. Če bo 65 jurjev plus, bo to dead on arrival. Teslo Model 3 dobiš že za 41 jurjev EUR pred subvencijami.
Druge detajle pa bomo videli, ko bo kak Bjorn avto prijel v roke in ga potestiral, tako range, porabo, kot polnjenje.
Isto bo zanimivo videt, a ima digitalizacijo, remote dostop, aplikacijo in podobne štose kot Tesla. Pa seveda, kak bo servisni režim, a bomo menjavali zlato hladillno tekočino na dve leti, skratka bedarije, ki pri Tesli odpadejo.