Eurobasket 2011

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ker je bila tekma je bila brezzvezna , tudi legendarni Dude je vzel minuto 3,7sec pred koncem q3.

Sicer naslednje ne leti samo nate ampak kar na nekaj "razpravljavcev".

Niti pod razno ni kriv SAMO selektor. Ne vem natančno koliko let Slovenija že nastopa na evropskih in svetovnih prvenstvih.
Ker sem prepričan, da je med vami cel kup znalcev, rednih spremljevalcev košarke. Naredite kolaž posnetkov, kjer Slovenski igralcih zadenejo odločilen met v zadnjih sekundah. Odločilne tekme ne nekih predtekmovanj ali kakih prijateljskih tekem.

Skoraj vse tekme, ki so se odločale v zadnjem napadu smo zgubili in to v roku, koliko 15 let?

No če kdo naredi tak kolaž sem prepričan, da ne bo daljši od 10sec. Lahko tudi namečete youtube linke odštejemo balast in vrjetno spet ne bomo čez 10 sec.

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Če bi skoz zadeval tkole trojke medalja nebi bila vprašljiva...še vedno mislim da ni problem čist samo v trenerju...

confused-1.gif

evil.gif

Ontopic: Dejstvo je, da so fani v danasnjih casih ne glede na sport neucakani. Vsi bi radi instant uspeh, cim ni takoj uspeha je ze treba nekaj menat. Naj bodo to igralci v nogometu, kosarski, selektorji, trenerji.. A zal vsi ti "fotelj eksperti" ne dojamejo, da je za uspeh treba garati dolgorocno.

Duda je prišel na klop SRB leta 2008, ko kolikor je meni znano Srbi niso imeli reprezentančne akcije, saj jih ni bilo na OI. Leta 2009 na EP pa je osvojil drugo mesto. Zdovc je prišel na klop SLO mislim da 2009...ali '08, ne vem točno, pa je pršel do četrtega mesta ter bil par sekund oddaljen od finala, pa tudi od bronaste medalje! Kaj je pa naredil maljkovič?? Prišel in uničil našo igro. Igra je bila katastrofalna in nerazpoznavna. Obramba je bila tudi pod Zdovcem dobra, napad pa je bil proti maljkovičevemu tak, da ga lahko samo sanja božo! Ni bil za 10-ko, ampak je pa bil bombastičen glede na to kaj je pokazal božo!
Zakaj se je Memija lani odpustilo?? Dosegel je vse cilje in vse. Zakaj je šel? Pa ne skrbi mi ni bil neki preveč všeč, ampak če je šel on, ki je izpolnil vse cilje, potem mora oditi maljkovič, ki ni pokazal nič, pa nič ni izpolnil! maljkovič še živi v dobi jugoplastike o katerih pripoveduje svoje bajke in pripovedke. Bogi Brezec, ker ga bo moral trpeti v Rusiji...bomo videli koliko časa ga bodo tam trpeli.
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Tole sem skopiral iz enega drugega foruma:

Ne. Kritiziram izključno in samo igro reprezentance in njeno vodenje. In če bi reprezentanco tako slabo vodil Obradiviæ, Popovich ali Phil Jackson, bi bila kritika popolnoma enaka.
Igra reprezentance je slaba. Na prvenstvo niso prišli niti z enim izdelanim napadom, popolnoma brez strategije za igro v napadu - strategija "lako æemo" ne šteje. Se spomniš Pina Grdoviæa pri Olimpiji, ko je izjavil, da ga zanima samo napad, da je obramba stvar volje? Vsi, ki se nekaj razumemo na košarko, smo samo zgroženo poslušali.
In danes imamo takega trenerja za polovico igrišča na vrhu slovenske reprezentance - le da on vidi samo obrambni del.
Maljkoviæ je v košarkaški miselnosti ostal 10-15 let nazaj. Seveda se je v tistih časih dalo zmagovati s trdo obrambo in individualnimi rešitvami v napadu - ampak to danes ne gre več, ker trdo obrambo igrajo vsi! Si videl s kakšnimi nasprotniki smo se matrali? In ne mi z izgovori - slabo vodenje ekipa nima popolnoma nič z zasedbo igralcev.
A si videl sodobnega trenerja, ki med minuto odmora igralcem ne zna ničesar povedati? Ne zna narisati niti ene napadalne akcije? Risal mu jih je Potočnik! Si že videl trenerja, ki bi klical minuto odmora, nato pa ne bi vedel koliko časa je še do konca? Si videl trenerja, katerega ekipa 14 MINUT ne da točke, on pa mirno sedi, kot da je v drugem svetu, minute odmora pa ne kliče? Da ne govorim, da je bil v tistem času na klopi ostal pozabljen Begiæ, ki je v igro vstopil šele, ko je Smodiš dobil 5. osebno! Ali si morda danes gledal tekmo? Kliče minuto odmora, nato pa se pogovarja s pomočniki, igralci pa debatirajo po svoje. Mislim, WTF!!!!!
Da o odnosu do igralcev ne govorim. Klofnil je Rupnika, klofnil je Muriæa. Pa kaj hudiča ta zavaljeni gobezdač misli da je? Premagala nas je vsaka resna reprezentanca in še Makedonija za povrh - naj klofta samega sebe!

Da o poniževanju igralcev s primerjavo z Golfom raje niti ne začnem, pa žaljivi izpad v zvezi z Divcem. Ali se Maljkoviæ res ne zaveda , da je trener držane reprezentance in da si takih izpadov ne sme dovoliti?

Nikjer in nikoli ne kritiziram igralcev, ki celo poletje igrajo za sendvič in sok. Ne zamerim igralcem, ki se reprezentančnim akcijam odpovedo - vedno ali samo včasih. Ne zamerim niti trenerjem, ki delajo celo poletje za sendvič in sok, kot so delali selektorji pred Maljkoviæem.

Zamerim pa Maljkoviæu, ki je doma pustil Sanija Bečiroviæa z izgovorom, da je Sani slabega zdravja! KAJ??? Sanija ni videl od blizu ne on, ne zdravniška ekipa in ta nakladaški napihnjenec si upa dati tako izjavo! Sani je v letu 2011 pred to izjavo prestal dva skrbna pregleda - enega v Rusiji in enega v Turčiji - in ta sralec upa soditi o Sanijevem zdravju?Če noče Sanija v reprezentanci, ni težav, ampak zaklaj lagati o zdravju. Zakaj Saniju otežiti iskanje novega kluba? Verjemi, vsi so zastrigli z ušesi.

In prav malo me brigajo Maljkoviæeve pretekle lovorike. Zanje mu čestitam in mu jih ne odrekam, ampak z njimi si slovenska reprezentanca ne more prav nič pomagati.

In prav malo me briga kaj je - Srb, Hrvat, Islandec, pingvin, katolik, musliman, Slovenec, budist... - v vsakem primeru je slovensko reprezentanco vodil tako slabo, kot že dolgo ni bila vodena, če je sploh že kdaj bila vodena slabše.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jah pol pa ni druge, kot da zberemo eno strokovno selektorsko ekipo izmed alter vseznalcev, pa nas popeljite 2013 v finale. Sam če zajebete ...
10.gif
Ne, ne rabaš...
Nov predlog za SELEKTOR-ja
cheer.gif

...ko slonækova surlica
hysterical-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Škoda za makedonce in tisti zgrešeni zicer. Sicer so se pa mi rusi najbolj dopadli z raznovrstno igro na prvenstvu.

Antipatični španci bodo očitno prvaki.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Ma ko jih *ebe cigane nadute.
jezen.gif
Bi jih obril ko ovce na suho vse! Če ne bi bili zaščiteni ko medvedi, bi še kdo mel šanso jih premagat, tko pa jokajo k pi*kice za vsak dotik, ko pa oni svinjajo, pa gledajo k eni mladi telički, če jim sodnik slučajno kaj zapiske. . .
Ma bi jih bril k ovce
jezen.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ma ta [censored] nej ****** čim prej!!!!! Bogi Brezec, k bo mogu poslušat njegove bajke in pripovedke v Rusiji, se mi prav smili!!:S

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ajoj, kaksna neumnost pa je to ? Najprej mu Memi soli pamet, potem je pa uzaljen, ker dobi nazaj enako nekulturno ? Ze tako je stvar s prvega linka povsem nesmiselna, saj bi po infantilni "logiki" avtorja tistega zmazka Maljkovic moral spljuvati tudi Gorjana, Sagadina, Hauptmana in vse ostale, kateri so se kriticno izrazili o vodenju slovenske reprezentance na tem prvenstvu ... a tega ocitno ni bilo - le kdo bi vedel zakaj ...