Košarka EP 2009

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Demontaža bo danes.
evil.gif

Ne razumem, zakaj Golemac igra tako veliko, ko je pa povsem izgubljen v napadu.

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Demontaža bo danes.
evil.gif

Ne vem zakaj toliko pljuvate po Golemcu. Res da je imel malo nesreče z zicerji in koraki, ampak ima ful dober pregled nad igro za krilnega centra, in je imel ene par asistenc, katerim bi lahko še Steve Nash
aplauz.gif

Men gre bolj Brezec na živce! Ko pichka je tam pod košom!
jezen.gif

BTW: A je kje faking prenos, al je sam posnetek pol ob 22:35?? Sramota za nacionalko
crazy1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Demontaža bo danes.
evil.gif

Ne vem zakaj toliko pljuvate po Golemcu. Res da je imel malo nesreče z zicerji in koraki, ampak ima ful dober pregled nad igro za krilnega centra, in je imel ene par asistenc, katerim bi lahko še Steve Nash
aplauz.gif

Men gre bolj Brezec na živce! Ko pichka je tam pod košom!
jezen.gif

BTW: A je kje faking prenos, al je sam posnetek pol ob 22:35?? Sramota za nacionalko
crazy1.gif

na mmc kanalu maš

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če bi manj pyzdil in bil bolj pozoren, bi lahko ugotovil, da je (za slovenske IP-je) prenos na rtvslo.

Sem si kar posnetek pogreba ogledal....
grin1.gif

Ip varijanta pri meni ne pride v poštev
rolleyes-1.gif

V glavnem...Sodniki so bili neutralni!
bonk.gif

Svaka čast Erazmu
cheer.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Ko bi se vsaj tale Zdovc nehu po obrveh in nosu božat in bi rajš kdaj glas povzignu in igralcem kaj pomatnega povedal. Kadarkoli je kamera posnela klop se je samo Mahorič trudil Zdovcu neki razlagat. Men je blo to res smešno videt. Upam, da bo na ep-ju drugač.

Kako komentiraš včerajšnjo izključitev Zdovca? Gre tu za nestrinjanje s špansko podporo vojni v Iraku ali ga je iz tira vrgla neumna sodniška odločitev?

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Joj, nism gledal...ampak glede na rezultat je bla stala. Aj biu res Vujačič bolj neopazen? Se more se uigrat....Zdovc? Hja, ocitno je ze cist na koncu z ziuci
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Joj, nism gledal...ampak glede na rezultat je bla stala. Aj biu res Vujačič bolj neopazen? Se more se uigrat....Zdovc? Hja, ocitno je ze cist na koncu z ziuci
grin1.gif

ma vujačič je streljal neki mimo trojke, saj bo, je a udrih zato kar dobro igral za prvo tekmo, samo so pa res sodniki malo čudno piskali

se pa še zelo slabo prevzema v obrambi, samo je pa še vedno dost časa za to

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Ko bi se vsaj tale Zdovc nehu po obrveh in nosu božat in bi rajš kdaj glas povzignu in igralcem kaj pomatnega povedal. Kadarkoli je kamera posnela klop se je samo Mahorič trudil Zdovcu neki razlagat. Men je blo to res smešno videt. Upam, da bo na ep-ju drugač.

Kako komentiraš včerajšnjo izključitev Zdovca? Gre tu za nestrinjanje s špansko podporo vojni v Iraku ali ga je iz tira vrgla neumna sodniška odločitev?

Včeraj sem ob tekmi res užival, ker je blo za videt veliko....

Za Zdovca pa ne vem ali je zvečer pred spanje razmišljal o tem, da se ni kot trener še nikoli dobro razpizdil in da bi bilo dobro da to stori mogoče še pred prvenstvom ali pa je imel res svoj moment, ko mu je prekipelo za nič kaj strašno sodniško odločitev. Definitivno je za trenerja boljše, da pomalo sodnikom najeda in ne da je neprestano tiho in se na koncu razpizdi za brez veze in je zato še izključen.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Proti VB je pa res kriza no. Res ne vem kje je problem, zakaj jih ne mormo nabit za 20 pik, ce smo razred boljsi? Tok bedne akcije mamo, da glava pece. Kr neki si podajajo na trojki levo desno....ma brezveze. ce ze mamo met, pa usi ti specialci z hudimi pogobami use zgresijo...ja dobr, za svoje riti so poskrbel in to je to al kaj?
bonk.gif

grin1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
To da je zdovc dobil jajca v hišo, ko je zajebal kot igralec je res grdo, samo to, da se pa dela norca kot trener reprezentance
jezen.gif

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
To je vse taktično. Da bodo nasprotniki na poljskem mislili kako smo v qurcu...potem pa jim bomo pokazali nasprotno, in vse nabili z višjo razliko od 20tih točk....

Majke mi!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jah nekje pa morajo bit odlični, če že na igrišču bolj oz. zelo slabo kaže
cheer.gif

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
525
18
18
Roko na srce....Slovenija ima poimensko zagotovo ekipo ki je sposobna osvojit medaljo na tem prvenstvu... Smodiš, Nachbar, Udrih, Lorbek, Dragič.... pa še bi lahko naštevov.
Žal smo Slovenci premal patrioti, da bi bilo fantom igranje za reprezentanco čast ter ponos zastopati Slovenijo. Da mamo mi tako pripadnost kot npr. Hrvati ali Srbi, smo s tako ekipo evropski prvaki!!! Samo ne... Mi smo posamezniki, pomembni do amena, bomo kr mal soliral pa osebno statistiko filal.
Največja izguba za nas bo če Smodiš ne bo mogel igrat na EP, ker on pa samo s svojo prisotnostjo lahko motivira ostale fante k še boljši igri. Primer kako se igra za reprentanco je zagotovo Jagodnik. Model je že veteran, vendar skače na vsako žogo, v obrambi grize in res kaže pravi pristop! Skoz mi je biv antipatičen, ampak letos se mi zdi da je edini (zaenkrat) ki je dal res svoj maksimum.

Zej kakšna je bila odločitev postavt Zdovca za trenerja je drugo vprašanje... Sam mislim da bi bilo bolje že če bi biv glavni trener Mahorič. Zdovc je preveč mehk, pa tud glih ne vem kakšne trenerske kariere si še ni naredu. Samo dokler ne bodo igralci sami pošlihtal nam ne pomaga tud Željko Obradovič čisto nič...

Pripravljalne tekme sicer niso nek realni pokazatelj česa smo sposobni, samo tale poraz proti Veliki Britaniji si pa res ne bi smeli privoščiti. Žal smo jim sedaj dali tisto pikico upanja, da pa smo premagljivi in prvo tekmo proti nam bodo igrali 120%. V vseh pripravljalnih tekmah so bila opazna ogromna nihanja v igri... Nekajkrat smo sicer v obrambi že zaigrali ''na nivoju'', ampak žal se prehitro z menjavami pokvari trdo delo nekaterih. Napad je pa vsaj zame katastrofa... Nobene pametne kombinatorike, samostojni prodori in metanjne, beki sploh ne vejo kam z žogo, Brezec pri svoji višini in masi ne zna odigrati ''centersko'', lakovič meče totalno nepotrebne mete in misli da lahko odloči vsako tekmo... To ni napad, ki bi nam prinesel uspeh na prvenstvu. Tu bo potrebno še ogromno dela...

Sam sem sicer še zmeraj optimist in mislm da se bodo stvari izboljšale in bomo res uživali v tem evropskem prvenstvu. Mal mi grejo na organ pametnjakoviči, ki so po telih porazih zej čist pametni - Zdovc naj odstopi, vsi naj grejo domu itak nimajo pojma... Ko bomo pa nekaj tekem dobili bodo pa spet največji fani naše reprezentance.

Moja napoved: Med prvih šest bodo Španija, Grčija, Slovenija, Litva, Srbija in Hrvaška... Kakšen bo vrstni red si ne bi upal napovedati, menim pa da se bodo naši fantje vrnili domov s kolajno - upam da čimbolj žlahtno. Sicer Hrvatov in Srbov nekako ne vidim med prvimi tremi, vendar lahko s svojo borbenestjo in pravim pristopom presenetijo-predvsem Srbi s fenomenalnimi Partizanovimi igralci...

GREMO SLOVENIJA!!!!

Podobne teme