Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
1. Ker nisem želela, da ga še naprej "mučijo". Ker enostavno želiš, naj ga pustijo pri miru, da odide v miru.
2. Meni je bilo najbolj grozno pripovedovanje o tem, da nekaterim darovalcem (ne vem, če vsem) "dajo" narkozo. Sprašujem se, zakaj, vem tudi, da obstaja več smrti (biološka, možganska....). Verjamem, da je človek "zares" mrtev tedaj, ko ne delujejo nobeni organi več. Tudi tisti ne, ki jih umetno z aparati ohranjajo pri življenju. Torej so ti organi še živi. Ne vem, meni se zdi to malo parodoksalno. Morala bi poznati medicino, da bi si znala na to odgovorit.
LP
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
1. Ker nisem želela, da ga še naprej "mučijo". Ker enostavno želiš, naj ga pustijo pri miru, da odide v miru.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če se ne spustim na tvoj nivo, me itak ne razumeš, tko da mal ugleda sicer žrtvujem, ti pa vsaj približno dojemaš. Recimo.
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Čisto verjetno ste komu podpisali smrt. Zdravnica je zavila z očmi, ker verjetno vsaki dan gleda oči ljudi, ki čakajo na organ. Popolnoma vredu organi pa se zakopavajo in upepeljajo.
Citat:
Verjamem, da je človek "zares" mrtev tedaj, ko ne delujejo nobeni organi več. Tudi tisti ne, ki jih umetno z aparati ohranjajo pri življenju.
Z lahkoto.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Kakšno zvezo pa ima to dvoje? Lahko malo bolje razložiš?