Pol pa kaj? Odpad al kaj? Kdo bo to kupo staro 10 let.Pač voziš dokler ti ne dosadi.
Obstaja kič oz. nekaj pretiravanja in potem je kitajc, kot je Forthing. Suv še izgleda za silo od zunaj, samo se potem smeješ štirim izpuhom pri nikakvih konjih in zmogljivosti. Enoprostorec je pa čisti bruh od zunaj in znotraj. Bolj me zanima zakaj ti gre v nos "predimenzioniran SUV", kjer so povprečne mere manjše od tega enoprostorca (4.9m dolg, 1.9m širok, 1.72m visok), ki je v bistvu ogromen? VW Tiguan je veliko manjši, MB GLC je manjši pa prostor notri ni ravno problem. V istem rangu dimnezij enoprostorca so potem veliki SUVi kot GLE, Volvo XC90, itd., torej luksuz, kjer pa imaš prostora več kot dovolj za povprečno Slo družino z otroki in ne rabiš razmišljat o enoprostorcih, ki jih itak ni.Tale Forthing enoprostorec zgleda kot dejansko uporaben avto (pustimo ob strani kič, tega je zdaj povsod). Kaj je sploh alternativa, glede na to, da vsi proizvajalci rinejo v SUVe? Jaz rabim plac za mulce, športno opremo in fasungo, ne pa predimenzioniranega SUVa v katerega stlačim glih damsko torbico, da se počutim pomembno in zablokiram pol soseske, ko se ne morem obrnit v gužvi pri vrtcu... (Vsaka podobnost z resničnimi osebami, sploh tistimi, ki sem jih danes zjutraj opazovala pred vrtcem, je popolnoma naključna...)
Sam res.No, 4 izpuhom in zmogljivostim se sicer lahko smejemo....ampak so vsaj pravi in se iz vseh kadi. Za razliko od avdijev npr. Pa 200 konj, pospesek okol 8 in max brzina 200 res nista nekaj huda, ampak mrtvoud ravno ni. (Ps: navedeni podatki o moci in performansah so v brošuri za Slo malo čudni, tuji testi navajajo stevilke, katere sem navedel zgoraj.) Bom pa ob priliki probal naredit meritve jaz.
Če se pri VW za nov DSG čaka blizu enega meseca, potem tole glede dobavljivosti rez. delov ne more biti dosti slabšeTrenutno imajo 11 prodajnih mest za Slo, od tega enega v Bosni!!?? Predvidevam da so na istih naslovih tudi servisi. Se pa strinjam da zna biti problem ce crkne kak nepredviden del....vprasanje koliko casa se caka. Glede na to, da baje narocilo barve in notranjosti NI mozno.... Verjetno bodo kos pac sneli z enega avta na lagerju....videno pri nas na premijskih znamkah...
Nee, verjwtno sem solastnik uvoznika. Pisem zato ker DEJANSKO razmisljam o nakupu. Zadeva se je zacela kot šala, ko sem NA ALTERJU videl link, katerega je nekdo obiavil in sem kolegu rekel da gre pogledat. Pa ga je takoj kupil. Sem se mu smejal, a ne za dolgo. Po prvem ogledu in otipu v zivo mi je bilo jasno, da se kitajci ne hecajo. Pojdi pošlatat tega pa npr MGja pa primerjaj potem...Jezek reklamira forthinga že en čas... najbrz iz razloga drugega kot iskrene očaranosti...
Večkrat si že dokazal da nimaš pojma. In tukaj si spet. Če se avto ne prodaja ga ne vzame noben ali ga pa vzame za drobiž.Ali pa ga uturiš nekam staro za novo.
Ne primerjaj suv s tem. Ker taka oblika enoprostorca je n+1 krat bolj uporabna od vsakega suv-ja. In tisti, ki hoče ali rabi tak avto to prekleto dobro ve zakaj nima SUV-ja niti velikega SUV-ja.Obstaja kič oz. nekaj pretiravanja in potem je kitajc, kot je Forthing. Suv še izgleda za silo od zunaj, samo se potem smeješ štirim izpuhom pri nikakvih konjih in zmogljivosti. Enoprostorec je pa čisti bruh od zunaj in znotraj. Bolj me zanima zakaj ti gre v nos "predimenzioniran SUV", kjer so povprečne mere manjše od tega enoprostorca (4.9m dolg, 1.9m širok, 1.72m visok), ki je v bistvu ogromen? VW Tiguan je veliko manjši, MB GLC je manjši pa prostor notri ni ravno problem. V istem rangu dimnezij enoprostorca so potem veliki SUVi kot GLE, Volvo XC90, itd., torej luksuz, kjer pa imaš prostora več kot dovolj za povprečno Slo družino z otroki in ne rabiš razmišljat o enoprostorcih, ki jih itak ni.