Seveda, ker so ljudje naročali gole golfe po 30k z dobavo cez leto in pol.Danes te malo bolj opremljen polo/taigo pride 25k.
A niso imeli vsi pred letom ali dvema rekordne dobičke?
Seveda, ker so ljudje naročali gole golfe po 30k z dobavo cez leto in pol.Danes te malo bolj opremljen polo/taigo pride 25k.
A niso imeli vsi pred letom ali dvema rekordne dobičke?
A ta motor se kaj da predelati na plin?Vidim da je Forthing na Slo trg u-turil se enoprostorca. U-tour. Picasso/Espace killer?
Picassoja že par let ni več,Vidim da je Forthing na Slo trg u-turil se enoprostorca. U-tour. Picasso/Espace killer?
Saj vem da je mickin motor, samo valda ne boš v kitajca tiščal še plin.A ta motor se kaj da predelati na plin?
V takem enoprostorec domnevam da je žejen.
Pod 7... ne se hecat no. Imam pol lažji avto, z polovico boljšo aerodinamiko in sem te sreče, da vozim na tekih relacijah pod 7. Ali si se zatipkal in si mislil napisat 17?Predvidevam da pod 7.
Zadeva ima dovolj moci (dejanskih 200), pa "bmwjev" menjalnik je top kombinacija.
To je seveda vse stvar okusa, ti pa povem da je les tudi v premiji za 100 jurjev fejk. Tiger je pa njihov logotip. Na Slo trg dajejo nek beden mazda-sangjong like krogec, original je ščit kot pri Lambotu, s tigerčkom....Ko vidim fejk les in marmor pa tigra na naslonjalu v avtu me vse mine - ja tudi v Tesli mi je "les" adijo pamet.
Me pa zanima kdo rabi isofix na voznikovem sedežu?
Da te pomirim - v vsakem avtu, razen res stari klasiki mi je les - kr neki.To je seveda vse stvar okusa, ti pa povem da je les tudi v premiji za 100 jurjev fejk. Tiger je pa njihov logotip. Na Slo trg dajejo nek beden mazda-sangjong like krogec, original je ščit kot pri Lambotu, s tigerčkom....
Hm, glede na objave in teste so ti motorji precej žejni.Predvidevam da pod 7.
Zadeva ima dovolj moci (dejanskih 200), pa "bmwjev" menjalnik je top kombinacija.
Kje vidiš isofix na voznikovem sedežu?Me pa zanima kdo rabi isofix na voznikovem sedežu?
Misliš pod 10 težko....Predvidevam da pod 7.
A da gremo groupbuy?Poglej priponko 92598
Če jih naročiš več kot 45 je cena 17.000$ dolarjev. Koliko je kaj carina na to?