hmm, leto je naokoli in šla registrirati in zavarovati avto. števec je pokazal 16kkm več, kot lansko leto
pojma nimam, kje sem jih naklepala, najbrž sem podcenila svoje "izredne poti" sem pa tja pa tudi koliko naredimo kot familija skupaj. Namreč ta avto je prvi avto v družini in ko gremo kam skupaj, gremo s tem. To vlogo bo bržkone prevzel tudi naslednji...
V tem primeru, ali še vedno bencinar, ker je vseeno velikokrat na dan po par kmjev, čeprav skupna cifra na koncu ni tako zelo zelo mala, kot sem sprva predvidevala.
kar se tiče pa samih kmjev in prostora. Da, kombi je prevelik, sem mu povedala, ker dejansko pride do izraza samo ob daljšem dopustu z veliko spakiranega, ko se pa jaz po jugurt v trgovino zapeljem, pa on ne vidi tistih malih parkplacov, pa pred vrtcem ipd. Kar se tiče vsega ostalega, pa ni v nobeni povezavi s številom kilometrov, vsaj jaz ne vidim. če pol poti opravim s tremi otroci in vozom v kufru je popolnoma vseeno če potem naredim 5 ali 50 ali 500kmjev. vedno jih moram enako notri spraviti
če se pa vozim sama, rabim pa samo bolj komot voznikov prostor, res ni važno kako velik je kufer, da bi zato človek rabil velik avto. za C4gp sem se pa odločila, ker je nikakva razlika v ceni med manj in bolj prostorno različico. ni zdaj to celo premoženje več...
Kakorkoli, imam občutek, da bo kar alhambra. zatorej ponavljam vprašanja, če mi ve kdo povedati. Se splača kupiti testno, katere so serijske napake in koliko stane popravilo (sploh če so take, ki se ponavljajo ves čas in bo vozilo že iz garancije, kot se bo spet treba odpravljati popravljati), cena servisov. da malo poračunam, koliko stane tole vzdrževati...