Imaš prav, večina nas/jih ima v tem momentu res doma cenejši avto od NOVEGA Stinkerja za 60k... jasno. Tudi leto in pol stara S klasa vprašanje če je vredna 60k
Govorim o letu pa pol in ne o enem letu starem in če je nova S klasa od 100-105k dalje ne more biti rabljena 95, sem pa napisal tisto pač kot prispodobo.. In ja, imaš popolnoma prav, 2 leti star A6 je iz prejšnjega desetletja Torej... ti ne nabijaj, ti je lepo kolega zgoraj napisal kje je problem, ne v Stringerju temveč v butastih nerealnih primerjavah in poveličevanjih...ne nabijaj.najcenejša S klasa na Anetu leto stara je 95k €,ker vem da je alter nekaj extra sem šel pogledat še na mobil.de kjer je najcenjša 72k €, to da nimaš pojma in trolaš smo dojeli že pred časom ampak sedaj si pa presegel vse meje, vsaj objektiven bodi v svojih postih, ker nekdo ki vozi A6 iz prejšnejga desetletja in kometira avtmobile, ki imajo celo BT in navi serijsko je malo pase , odgovr si dobil čisto po alterejesvko
Itak mi Alter smo pa res nek faktor marketinškiŽe to, da je prepir na forumih, je znak, da je Kia dosegla svoj cilj.
Že to, da je prepir na forumih, je znak, da je Kia dosegla svoj cilj.
A nisi bral na Bildu? Masovni preklic naročil Panamer. Ena smena je morala celo iti na prisilni dopust dokler jih znotraj koncerna ne prerazporedijo na druge modele, ni delaIn ta cilj je?
In ta cilj je?
zjutraj sem bral en članek, kjer so predstavljeni AMG-ji, ter da je novi MB A AMG dosegljiv že za 60.000. in sem začel razmišljati v kontra smeri, ne s kom se lahko primerja v svojem razredu, ampak mogoče, s kom se primerja v tem denarnem razredu ... in malo prebrskal, kaj dobiš za cca. 60.000€ ...
MB A AMG in M2 ... in daš zraven Stingerja, in dobiš precej več avta za enak denar (več avta mišljeno velikostno, udobnostno) ... dva kompletno drugačna razreda, ampak vseeno, po moje vredno razmisleka ... gokart na eni strani in GT limuzina na drugi ...
Al pa kupi samo eno Dačijo in ostal denar znosi k tebi... mater ste eniKaj šele če Dacio vzameš. Lahko še trem sosedom po eno šenkaš...
Al pa kupi samo eno Dačijo in ostal denar znosi k tebi... mater ste eni
Vidiš, tukaj se pa potem zgodba zaključi, ljubitelj nemškega precenjenega plehovja gor ali dol