Če je slovenska RTV merilo za Evropo, potem nam pa res ni pomoči.
Po tej plati so Nemci precej bolj kredibilni, čeprav ocenjujejo za njih avtomobil tuje znamke, ki odžira kruh njihovi domači industriji. In če Nemci napišejo, da je Stinger dober, potem je verjetno v resnici zelo dober.
Pripomba o visoki porabi, o kateri govorijo v RTV članku, je pa itak privlečena za lase za avto, ki stane 60k eur in ima 370 KM. Taka konjenica ne rezgeta sama od sebe...niti pri BMW niti pri Panameri - poglej si uradne podatke.
Sicer je pa po mojem poraba irelevantna v primerjavi s pri avtomobilu takšnega razreda bolj ključnimi zadevami
žal se moram tu strinjat z RTV-jevci. sam sicer nisem imel možnosti vozit V6 zadevo, sem pa kar nekaj dni vozil 2.2 dizla in pod 8 litrov ni šel, nikakor. 730d sem vozil zelo podobno in je na koncu imel porabo 7.2 (vsekakor ni primerljiv, ker je večji in težji, 3.0 V6, a vseeno)
drugače pa se strinjam, avto je zelo dobro narejen (tistega premikanja sredinskega mostu sam nisem opazil, pa sem precej plezal po avtu ), z zelo dobrimi voznimi lastnostmi. in nekdo, ki avto kupi za tak denar, mu je po moje vseeno, ali avto pije 7 ali 8 litrov.