Zdravilo za to je dodaten feder na gas pedal ali zrak loputo ... nekaj podobnega sem si jest uredil, da imam "feeling duplega karburatorja" pod desno nogo, ker imam tudi sam pretežko nogo ... DIY modifikacija na moji ragi ... če treba pa stisnem do amena ... (NNNP) ... Lahko bi poslužila tudi Vileda kuhinjska gobica za pod pedal ... mater se ne znajdete
------------------------------------
" ... Err. - System Overload - ReBoot Matrix - 3-2-1 ..."
N/A Mazde tud?
N/A Mazde tud?
Gre gre, če ga daš NA pedal ... YUgo 45 ali Spaček 400ccm "Cruise Control" od Razdrtega do Vrhnike- v starih "dobrih" časih ... samo si brzine expresno šaltal .. iščejo se dodatne zaloge BiloBil-a ......Druga varianta pa je cegu. Tut ne gre pedala do deske...
Pubeci raje delajte servise kot je treba...
Do koliko km se pa da tole izvest za ziher?
jah to si zdej celo mašino naštel... to je pol že druga oznaka.
Če gledamo 1.9tdi imaš 90, 110, 130, 150 konjske. recimo, ne vem točno. A imajo tudi različno periferijo al je samo software drugačen?
jah to si zdej celo mašino naštel... to je pol že druga oznaka.
Če gledamo 1.9tdi imaš 90, 110, 130, 150 konjske. recimo, ne vem točno. A imajo tudi različno periferijo al je samo software drugačen?
Itak, tako kot pri novem avtu, ko imaš šele po 4 letih tehničnega.Zakaj? Po čipanju lahko naslednje 4 servise preskočišUporabnik Denis je napisal:
Pubeci raje delajte servise kot je treba...
Itak, tako kot pri novem avtu, ko imaš šele po 4 letih tehničnega.
Ibiza
a je tretji lastnik pozabil cegu pod gas dati?
Očitno moram potem jaz take čipane avte (200 konji v osnovi) s ceglom pod gasom prehievat z mojim 2 deseteltji starimi jajči s 75 konji