Skratka, nekaj berem po forumih, pa se folk pritožuje nad usranim morjem na Djerbi. Načeloma me zanima hotel Vincci Alkantara Thalassa, je kar ugoden...
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kako to pri nas je bilo zelo čisto in prijetno?
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Enako, bil sm pa cca 4 leta nazaj septembra dol. Je kr zanimivo in it za pogledat
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik jebach pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Enako, bil sm pa cca 4 leta nazaj septembra dol. Je kr zanimivo in it za pogledat
Bil lani na Djerbi in lahko rečem samo pohvale. Letos bom verjetno šel spet šel na ta otok! S punco sma bla dol in obvezno je potrebno iz pogledat krokodiljo farmo, ki je največja farma v afriki, imaš kaj videt, spoh v popoldanskem času, ko jih hranijo. Voda je bila čista, ves dopust nisem videl niti ene travice v vodi. Voda pa izredno čista plaža pa peščena, jaz lahko samo priporočam, samo vzemi varianto vse v ceni (piješ in ješ po mili volji)! Če pa iščeš neko zabavo in diskoteke, pa to ni pravi otok za tebe, zabave so samo zvečer ob bazenih v organizaciji hotela!
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
tale trip advisor je en bulšit. Si kdaj bil v hotelu Lev v Lj? No, maš kretene na tripadvisorju, ki pravijo, da si ne zasluži niti dveh zvezdic... Tako, da za moje pojme komentarji tam niso realni.
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik jebach pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Bil lani na Djerbi in lahko rečem samo pohvale. Letos bom verjetno šel spet šel na ta otok! S punco sma bla dol in obvezno je potrebno iz pogledat krokodiljo farmo, ki je največja farma v afriki, imaš kaj videt, spoh v popoldanskem času, ko jih hranijo. Voda je bila čista, ves dopust nisem videl niti ene travice v vodi. Voda pa izredno čista plaža pa peščena, jaz lahko samo priporočam, samo vzemi varianto vse v ceni (piješ in ješ po mili volji)! Če pa iščeš neko zabavo in diskoteke, pa to ni pravi otok za tebe, zabave so samo zvečer ob bazenih v organizaciji hotela!
Tja grem z majno punčko, tako da me zanima nočno življenje. Rad bi samo čisto morje in lepo plažo, pa kakšno marelo za senco Lahko poveš v katerem hotelu si bil? Zelo mi je namreč pomembna plaža in morje.
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Lahko poveš u katerem hotelu si bil?