točno tklo..počak da zadeva zaživi, potem ko bo enkrat v njej življenje, bodo drugi pogoji, druge temp in če boš še takrat imel nenavadno večjo porabbo je vzrok pri tebi. PS a števc je okej? da števc ne laže.....
Števec je bil menjan letos.
točno tklo..počak da zadeva zaživi, potem ko bo enkrat v njej življenje, bodo drugi pogoji, druge temp in če boš še takrat imel nenavadno večjo porabbo je vzrok pri tebi. PS a števc je okej? da števc ne laže.....
Evo, tudi pri nas v decembru konkreten poskok porabe plina. Imam sicer naročen redni servis, ki ga čakam. Dimnikar je bil in je vse OK. Mislim pa, da v začetku decembru ni bilo nekih sončnih pribitkov...
Guardy, s kerga konca si? Jaz iz KR.
Ekola se mojih 5c.Priklopljeni smo na MOL, med Lj in GR
gardi je kaj novega?Števec je bil menjan letos.
Lani decembra 205 letos pa 207 kubikov meni je ok Ljubljana na računu 12e večEkola se mojih 5c.
Domzale, za cuda identicna poraba dec22 in danes 245 kubikov….
Enako opazam da stevc glede na zunanje temp kar bolj leti kot prej ???
gardi je kaj novega?
Bil danes ponovno pri meni, zamenjal še eno tipalo v bojlerju. Bomo videli sedaj. Če ne drugega dejansko voda ko se ohlaja gre do temperature, ki je nastavljena za ogrevanje...
kaj novega na obzorju? Si ugotovil kaj je vzrok tvojim težavam?
primesi? nižja kalorična vrednost (torej drugačna sestava)? vseeno bi peč delala kot prej sam plina bi več žrlo, tu pa tudi peč ne dela kt bi moralaAmerički plin je slabši kot Ruski, mogoče pa je kaj na tem??