A si poizkusil zavirati? Recimo bolj odločno, ker ti je eden takih pacientov ven zapeljal? Ali pa izvesti manever izogibanja?Danes...
Edini jaz prehiteval vse na cesti, ker so ostali furali 40kmh. Tak da crossclimate niso tako slabe, ali pa so ostali bili čisti nespos?
mah, js imam zdaj ze drugo rundo Michelin, prej crosclimate, zdaj pac nek novejsi model iste serije. Zadovoljen. So tihe, tudi po snegu sem prisel isto, kot prej z zimskimi, po dezju nisem opazil nekega akvaplaninga. Tako da dokler se ne preselim v kake prave hribe, ostanejo celoletne. Moje mnenje, sevedaJaz že kar nekaj let vozim Vector 4Seasons, sicer starejšo generacijo. Letos sem nameraval menjati, pa ne vem ali nabaviti Vector 4Seasons Gen3 ali so se že druge znamke toliko izboljšale?
Včasih si imel Goodyear in potem daleč zadaj druge, sedaj pa vidim da so Michelin in pa Continental konkurenčne. Letos pa ko sem gledal teste vidim da so tudi Pirelli naredili očitno zelo dobre gume. Na tem testu so celo na drugem mestu pristale, Nemci pa jih začuda sploh niso testirali v svojem letnem testu Autobild.
Angleški Tyre Reviews test:
2021 Tyre Reviews All Season Tyre Test - Tyre reviews and ratings
Do you want to know what all season tyre is best for year round driving whatever the weather? In this test we take nine of the very best 205/55 R16 all season tyres on the market, plus a well ...www.tyrereviews.com
Nemški Audobild, kjer pa ni Pirellijev, so pa začuda Hankook se od nekje znašle na prvem mestu:
All season tyre test 215/60 R16 - Autobild 2021 | TheTireLab.com
took a VW T-Roc and tested 11 in the dimension. who will be the winner?www.thetirelab.com
+1Jaz imam na obeh avtih Vredestein Quatrac. Nobenih problemov, ne glede na razmere...
Točno tako. Pa dovolj je že to, da vremenarji napovejo dež, sploh ni treba, da res pada .To nima veze z gumami. Panika je tudi ob dežju vseprisotna.