Pa za 13 let starega pricakujejo 22 jurjev se mi zdi.Mogoče kakšen gasilski kombi? Nimajo veliko km pa redno so vzdrževani.
Zakaj se mi zdi to mal velik?
Pa za 13 let starega pricakujejo 22 jurjev se mi zdi.Mogoče kakšen gasilski kombi? Nimajo veliko km pa redno so vzdrževani.
Menim da je pomembno, da se voziš čimbolj udobno. To lahko dosežemo z daljšo medosno razdaljo (npr. karavani, sedani, enoprostorci), avtomatskim menjalnikom z aktivnim tempomatom in več konji (ali razmerje konji/masa vozila >= 1). Preglednost na takih vožnjah v takih novejših avtomobilih ne bi smela bit več težava.Kaj nabaviti ? Želja je automatic in 4x4 zaradi delne višjegorske ceste (AT), pol regionalne pol avtocesta želja je vsaj 130 KM,
ker sem 190 cm me zanima v čem se vozite ostali ki ste višji
Aja budget khm 20 do 25 kEuro morda kaj več
Razmišljlal sem o tiguanu pa se mi zdi vetrobran prenizko , sedaj razmišljam o Touranu /Sharanu izven VW grupe pa ne poznam
tale kriterij mi je zanimiv, ker konkretno zmanjša nabor kandidatov, recimo:Menim da je pomembno, da se voziš čimbolj udobno. To lahko dosežemo z daljšo medosno razdaljo (npr. karavani, sedani, enoprostorci), avtomatskim menjalnikom z aktivnim tempomatom in več konji (ali razmerje konji/masa vozila >= 1). Preglednost na takih vožnjah v takih novejših avtomobilih ne bi smela bit več težava.
Sicer nisi pomagal nič, je pa zabavno.tale kriterij mi je zanimiv, ker konkretno zmanjša nabor kandidatov, recimo:
Poglej priponko 78282
Kaj nabaviti ? Želja je automatic in 4x4 zaradi delne višjegorske ceste (AT), pol regionalne pol avtocesta želja je vsaj 130 KM,
ker sem 190 cm me zanima v čem se vozite ostali ki ste višji
Aja budget khm 20 do 25 kEuro morda kaj več
Razmišljlal sem o tiguanu pa se mi zdi vetrobran prenizko , sedaj razmišljam o Touranu /Sharanu izven VW grupe pa ne poznam
V bistvu je najboljši 550xd, ravno zaradi višineEna od opcij:
BMW serija 5 Touring: 520d xDrive Aut.LuxuryLineALU20Kam.NaviPro-M-volan, letnik:2019,26280 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net
BMW serija 5 Touring: 520d xDrive Aut.LuxuryLineALU20Kam.NaviPro-M-volan, letnik:2019,26280 EUR :: www.Avto.net ::www.avto.net
(še boljše 530D..zaradi višine in to ).
Ceneje če vsak vzame eno dozo Ibuprofena pred vožnjo.Evo ponovno iščem nasvete edino pogoji so se malo spremenili sedaj tedensko testiram 4 urne vožnje. Ker je možno opraviti pot v istem času po avtocesti je regionalna cesta preko alp odpadla kot možnost. Torej ni nujno da ima avto 4 kolesni pogon.
Testiral sem tiguana in pravokotni položaj nog se mi zdi skoraj nuja, problem je nekoliko slabša lega na cesti in na koncu vožnje čutim bolečine v križu.
A se splača kakega francoza pogledat npr koleosa ? Kaj z začnim podvozjem ? Mogoče bi bil dober kak caddy ki bi imel nekaj bonbončkov kot je avtomatik , zračno vzmetenje, matrični žarometi in radarski tempomat pa highline oprema ?
w213 se mi zdi da bo problem z bolečinami v stegnih , se mi zdi skoraj pogoj da imam pravokotni položaj nog - da sedim normalnow213
Alter ne razočara , zdaj samo še čakam da mi nekdo ponudi rešitev da zamenjam služboCeneje če vsak vzame eno dozo Ibuprofena pred vožnjo.
Ne boš čutil bolečin
razmisli, ni sans da sem 4 ure v avtu dnevno v današnjem prometu.Alter ne razočara , zdaj samo še čakam da mi nekdo ponudi rešitev da zamenjam službo
Tega ni.Caddy z zračnim vznetenjem? Koliko to stane
Evo ponovno iščem nasvete edino pogoji so se malo spremenili sedaj tedensko testiram 4 urne vožnje. Ker je možno opraviti pot v istem času po avtocesti je regionalna cesta preko alp odpadla kot možnost. Torej ni nujno da ima avto 4 kolesni pogon.
Testiral sem tiguana in pravokotni položaj nog se mi zdi skoraj nuja, problem je nekoliko slabša lega na cesti in na koncu vožnje čutim bolečine v križu.
A se splača kakega francoza pogledat npr koleosa ? Kaj z začnim podvozjem ? Mogoče bi bil dober kak caddy ki bi imel nekaj bonbončkov kot je avtomatik , zračno vzmetenje, matrični žarometi in radarski tempomat pa highline oprema ?